DKK 170,00 Ekskl. kortgebyr

Shakespeare’s Ghost

29.02.2016 kl. 20:00 Teatret ved Sorte Hest, Frederiksberg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 170,00 Ekskl. kortgebyr

Året er 1593. Pesten har lukket teatrene i London, og William Shakespeare, der således nu er arbejdsløs skuespiller forsøger at drukne bekymringerne, da han støder ind i en bekendt, en af datidens mest kendte dramatikere Christopher Marlowe.

Marlowe, der også er spion for Dronning Elizabeth I, frygter for sit liv, da han anklages for forræderi.

De to mænd mødes, og muligvis er udfaldet at et af de mest fejrede forfatterskaber nogensinde opstår.

Fra 1594 og til sin død i 1616 skriver William Shakespeare 38 af de mest spillede teaterstykker i verdenshistorien – fra ”Romeo & Julie” til ”Hamlet”. Eller gør han?


I år fejres Shakespeare i anledning af 400-året for hans død. Ganske bemærkelsesværdigt har denne teaterhistoriens største dramatiker ikke efterladt sig et eneste håndskrevet dokument, og der findes ikke et eneste portræt, som ikke bringes i tvivl af mange lærde. 

Hvem var denne skuespiller, og hvordan blev det til, at han, der aldrig satte sine ben i Italien, med så stor indsigt og indfølelse lod handlingen af mange af sine mesterværker udspille sig i netop dette land? Vivienne McKee forestiller sig et aftenmøde mellem de to venner, kolleger og konkurrenter, William og Christopher Marlowe, og leger drilsk om tanken om Shakespeares Ghost.

Faktaboks

  • Mandag 29. februar kl. 20
  • Teatret ved Sorte Hest, Vesterbrogade 150, København V
  • Pluspris 100 kr. 
  • Pris uden abonnement 160 kr. 
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet


OBS:
For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.