DKK 145,00 Ekskl. kortgebyr

Og Nu: Verden! - forpremiere

19.02.2016 kl. 20:00 Husets Teater, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 145,00 Ekskl. kortgebyr

Det såkaldte udenfor siger mig ikke en skid. En ung kvinde har forskanset sig i sin lejlighed. Verden udenfor er faretruende – fyldt med karriereræs, fitnesscentre, stress og skammen over aldrig at være succesrig nok. Der er så mange muligheder, hun kan alt, men hvad skal hun gøre? Nej, så er det mere sikkert at blive indenfor. Med internettet. Hun chatter, logger på Skype, og sms'er tikker ind...

Med 'Og nu: verden!' tager den fremtrædende tyske dramatiker og forfatter Sibylle Berg temperaturen på verden af i dag, hvor mulighederne er uendelige og uendeligt uoverskuelige. Forestillingen retter et kritisk blik på moderne teknologi, hvor personlig succes kan gøres op i antallet af 'likes' af den politisk korrekte statusopdatering på facebook, og hvor man trods flittig aktivitet på de såkaldte sociale medier, sagtens kan være larmende ensom. Bered dig selv på et ukontrolleret og komisk vredesudbrud fra en ung kvinde, som har fået nok!

'Og nu: verden!' blev i 2014 kåret til årets stykke af det anerkendte magasin Theater Heute og får nu danmarkspremiere på Husets Teater. Bag forestillingen står et stærkt hold af unge, kvindelige kunstnere anført af instruktøren Liv Helm, som blev nomineret til Juryens Særpris ved årets Reumert 2015.

Medvirkende: Christine Sønderris, Nanna Cecilie Bang og Stine Gyldenkerne.
Tekst: Sibylle Berg. Oversættelse: Stine Pilgaard. Iscenesættelse: Liv Helm. Scenografi: Nathalie Mellbye.

Tid og sted
Forpremiere Fredag 19. februar kl. 20
Husets Teater, Halmtorvet 9, København V.

Pris
Pluspris 95 kr.
Pris uden abonnement 135 kr.
Billetgebyr 10 kr. pr. billet.