DKK 185,00 Ekskl. kortgebyr

Benjamin Koppel Jazz Party - Celebrates Hugo Rasmussen

04.02.2016 kl. 18:00 Prøvehallen, Valby
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 185,00 Ekskl. kortgebyr

Benjamin Koppel kan takke Hugo Rasmussen for meget. Blandt andet kan han takke ham for, at han allerede som 12 årig fik sin debut som Jazzsaxofonist, da Hugo inviterede ham til at jamme med på Slukefter i Tivoli.

Benjamin havde på daværende tidspunkt kun spillet saxofon i halvanden måned og kunne kun spille et eneste nummer, nemlig ’On the Sunny Side of the Street’. Men op på scenen kom han, og han har ikke været til at drive væk lige siden. Heller ikke denne aften. For denne aften er dedikeret til Hugo Rasmussen, som vi mistede i august. Denne aften er en hyldest til den energi, spilleglæde og kærlighed, som Hugo delte gennem musikken, og som han repræsenterede med sit uforlignelige humør. Hugo ville have, at jazzen skulle swinge, og det kommer den også til ved denne koncert. 

Peter Marrott (trompet), Jan Harbeck (saxofon), Benjamin Koppel (saxofon), Niels Jørgen Steen (piano), Steen Nikolaj Hansen (trombone), Frands Rifbjerg (trommer), Elith ‘Nulle’  Nykjær (klarinet), Daniel Franck (bas)

Dato:
Torsdag 4. februar kl. 18

Sted:
Prøvehallen, Porcelænstorvet 4, 2500 Valby

Pris:
Pluspris 140 kr. + 10 kr. i gebyr
Pris uden abonnement 175 kr. + 10 kr. i gebyr (220 kr. i dørsalg)