DKK 710,00 Ekskl. kortgebyr

Philip Glass på Kulturværftet

20.05.2016 kl. 19:00 Kulturværftet - Siddepladser, Helsingør
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 710,00 Ekskl. kortgebyr

Kom med Politiken Plus til en sjælden koncert med en af musikhistoriens klassiske legender, komponist, musiker og ikon Philip Glass, når han til foråret gæster Kulturværftet.

Gennem operaer, symfonier og kompositioner for sit eget ensemble samt et omfattende samarbejde med kunstnere fra Woody Allen til David Bowie, har Philip Glass haft en helt ekstraordinær indflydelse på sin musikalske samtid. Til maj kan han opleves live, når han med sit ensemble, The Philip Glass Ensemble, fremfører mesterværket Music in Twelve Parts i sin fulde længde.

Stykket anses som et af det 20. århundredes klassiske hovedværker og en hjørnesten i den klassiske minimalisme. Philip Glass har i dag rundet de 78 år, men har stadig hele verden som platform for sin virksomhed, der tæller foredrag, workshops og solo-klaverforestillinger samt koncerter med sit Philip Glass Ensemble.

Om CLICK Festival
CLICK Festivalen præsenteres af Kulturværftet i Helsingør i samarbejde med en række danske og internationale kuratorer og samarbejdspartnere. Festivalen har eksisteret siden 2011 og har som sin ambition sammen med publikum, kunstnere og samarbejdspartnere at udforske krydsfeltet mellem kunst, teknologi og videnskab.

Faktaboks
Fredag 20. maj kl. 19. Dørene åbnes kl. 18
Kulturvæftet HAL 14, Allegade 2, Helsingør
Pluspris 650 kr. (A-billetter) og 530 kr. (B-billetter)
Pris uden abonnement 850 kr. (A-billetter) og 700 kr. (B-billetter)
Billetgebyr 10 kr. pr. billetOBS:
 For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt voreskundecenter.