DKK 10,00 Ekskl. kortgebyr

Louisiana Live - Det optimerede menneske

11.02.2016 kl. 19:30 Louisiana - Koncertsalen, Humlebæk
Tilmeld

Billetsalget er slut

 

DKK 10,00 Ekskl. kortgebyr

En aften med journalist og forfatter Klavs Birkholm og næstformand i Det Etiske Råd Gorm Greisen.

Supermand er indenfor rækkevide. Menneskehedens fejl og skavanker kan snart høre fortiden til. Forskerne er godt i gang med at udvikle teknologier, der kan hjælpe os til at blive stærkere, mere intelligente og smukkere.

Sådan lyder meldingen fra forfatter, debattør og mangeårigt medlem af Det Etiske Råd Klaus Birkholm, der netop har udgivet bogen Efter mennesket. På vej mod homo artefakt.

Bogen er en opfordring til at diskutere de politiske og samfundsmæssige implikationer af denne udvikling. ”Ellers er det videnskabsmænd og virksomheder, der beslutter for os.” Mød Klavs Birkholm, der åbner porten til en fager ny verden samt Gorm Greisen, som er overlæge på Rigshospitalets neonatalklinik og også interesserer sig for videnskabsetik.

Klavs Birkholm, ”Skrækscenariet er, at vi bliver et kunstprodukt af menneskelig teknologi og opfindsomhed. Det ultimative er, at vi på et tidspunkt kan designe vores eget perfekte afkom med genetisk optimering. Så ender det med, at vi får et forrået samfund, hvor ingen længere betragter de andre som ligeværdige.”

Vært: Marc-Christoph Wagner

Dato
Torsdag 11. februar kl. 19.30

Sted
Louisiana, Koncertsalen
Gl. Strandvej 13, 3050 Humlebæk

GRATIS ADGANG FOR MUSEETS GÆSTER
BILLETBESTILLING ANBEFALES - GEBYR 10 KR.