DKK 160,00 Ekskl. kortgebyr

Beskæringskursus ved Poul Petersen

05.03.2016 kl. 14:00 Overdam Planteskole, Hørsholm
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 160,00 Ekskl. kortgebyr

På Overdam Planteskole nord for København kan du blive ferm med saksen og saven. Poul Petersen viser, hvordan du håndterer frugttræer og buske, frugtbuske, slyngplanter og stauder.

Dine færdigheder med saks eller sav kan betyde forskellen på liv og død – for dine buske og træer i haven.

Læg det grønne snit mellem træer og buske
Og på Overdam Planteskole ved Hørsholm kan du lære at føre beskæringsredskaberne med sikker hånd af indehaver Poul Petersen, der efterhånden er lidt af et tilløbsstykke. Efter kurset på omkring to timer, som foregår på hele planteskolen, er deltagerne klogere på udtynding og tilbageskæring af grene.

Frugttræer, høje såvel som lave buske, stauder og slyngplanter bliver gennemgået af Poul Petersen, der gerne kravler op i træerne for at vise, nøjagtig hvilke grene og gevækster, der skal klippes af. Plantens naturlige vækst skal understøttes, selvom den bliver begrænset ud fra pladsen på det sted, hvor den vokser. Det er en af planteskole-indehaverens pointer. ”Min påstand er, at man kan ødelægge et 20 år gammelt træ på 20 minutter. Det er ved at klippe fuldstændig umotiveret og lade en masse stubbe sidde, så det ser herrens ud, når man går fra træet,” har Poul Petersen tidligere sagt til Politiken.

Omkring 500 haveejere går hvert år fra beskærerkurserne på Overdam Planteskole med nyerhvervede evner til at håndtere havens sarte miljø på en skånsom måde.

Dato

Torsdag den 3. marts kl. 10 og 14

Lørdag den 5. marts kl. 10 og 14

Priser
Pluspris 90 kr. + gebyr 10 kr. 
Pris ikke-abonnenter 150 kr. + gebyr 10 kr.

Sted

Overdam Planteskole
Agiltevej 11, Hørsholm


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.