DKK 270,00 Ekskl. kortgebyr

Tartuffe - forpremiere

25.02.2016 kl. 20:00 Betty Nansen Teatret, Frederiksberg C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 270,00 Ekskl. kortgebyr

Moliéres komedie “Tartuffe” har i over 350 år fornøjet, forundret og forarget.

Teksten er Molières, men så er det vist også sagt. Som instruktør står nemlig tyske Milan Peschel, der iscenesætter med ganske andre virkemidler, end vi er vant til. Milan kommer fra Volksbühne i Berlin og arbejder med teater på en noget anden måde, end traditionen byder.

Den normale arbejdsgang i opsætningen af et teaterstykke er at tage elementerne lagvis. Først arbejder man med teksten, derefter med arrangementet, så kostumer og scenografi og til sidst lys og lyd. Milan Peschels arbejdsmetode er at gøre det hele på én gang, tilsat en god del humor, rock and roll og bad taste. "Vi forlænger teksten, i dette tilfælde Moliéres, ind i nutiden for at bevare den som forståelig og tydelig. Mange ting opstår, fordi vi associerer og stiller spørgsmål til teksten.

Et vigtigt spørgsmål er, hvem der i vores tid har ligheder med en figur som Tartuffe." Handlingen kort fortalt: Orgon har alt hvad man kan ønske sig! Hans datter Mariane er forelsket og forlovet. Alt er godt, lige ondtil de møder den skinhellige Tartuffe. Han har en evne til at opnå det han vil, og nu er han endt i Orgons hus. Se om det lykkes ham at få brudt Mariannes forlovelse og frarøvet familien alt hvad de ejer.

Medvirkende: Jens Albinus, Bodil Jørgensen, Michael Moritzen, Niels Ellegaard, Ulla Henningsen, Molly Blixt Egelind, Brian Hjulmann og Simon Mathew. Komponister og live på scenen: PowerSolo.

Instruktør: Milan Peschel.
Scenografi og kostumer: Magdalena Musial.
Af: Jean Babtiste Molière.
Oversættelse: Jesper Kjær.

Dato

Forpremiere torsdag 25. februar kl. 20

Priser
Pluspris O-billetter 230 kr., A-billetter 195 kr., B-billetter 170 kr.
Plusprisen inkluderer en velkomstdrink

Plus uden abonnement O-billetter 395 kr., A-billetter 300 kr., B-billetter 260 kr.
Billetgebyr 10 kr. pr. billet.

Sted
Betty Nansen Teatret
Frederiksberg Allé 57, Frederiksberg


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.