DKK 210,00 Ekskl. kortgebyr

Knud Holscher - Design til hverdagen

2/3-16 kl. 18-19.30 A. Petersen Collection & Craft, København S
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 210,00 Ekskl. kortgebyr

I forbindelse med udstillingen Knud Holscher – Design til hverdagen inviterer arrangør og gallerist Anders Petersen og Politiken Plus til en eksklusiv foredragsrække om Knud Holscher og hans designs og kreative virke i det hele taget.

Onsdag 2. marts kl. 18-19.30.
Han har tegnet til os alle

Foredragsholder er Lars Hedebo, kulturjournalist og kritiker på Politiken, cand.mag i historie og litteraturvidenskab (født 1970), forfatter til bl.a. bogen 'Kaj Bojesen - Linjen skal smile'.

Åbent interview hvor Lars Hedebo sætter Knud i krydsild og får de bedste historier og anekdoter fra Knud Holschers virke. Arkitekten Knud Holscher er fyldt 85 og kan se tilbage på et langt liv som aktiv designer og arkitekt. Han har tegnet alt – lige fra lysestager og vaser til lufthavnsterminaler, dørhåndtag og toiletter. Hvordan bliver han inspireret, og hvordan har han formået igennem et langt arbejdsliv at tegne bygninger og produkter, der taler så godt sammen? Hvem har lært ham at tegne og holde fast i en ide? Og kan man få så meget succes som arkitekt, hvis man ikke også er en god købmand?

Pris
Pluspris 125 kr. + 10 kr. i gebyr
Pris uden abonnement 200 kr. + 10 kr. i gebyr
(Prisen er inkl. et glas vin eller vand)

Sted
A. Petersen Collection & Craft
Kløvermarksvej 70, København S OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.