DKK 310,00 Ekskl. kortgebyr

Je suis Storm P. - forpremiere

14.06.2016 kl. 17:00 Baadfarten (Slusen), Kongens Lyngby
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 310,00 Ekskl. kortgebyr

— et spørgsmål om ytringsfrihed.

Med tanker til Muhammed-tegningerne, Charlie Hebdo og Krudttønden tegnes et humoristisk og musikalsk portræt af den unge og succes rige Storm P. Og stiller spørgsmål til idealisten og realisten i os alle: Er det fejt at vælge overlevelsen, eller skal man være parat til at gå i døden for kunsten? For humanismen? For ytringsfriheden?

Multitalentet Storm P. har gennem det 20. Århundrede stået som en af vores mest originale tegnere, satirikere og opfindere med så kritisk og skarp en pen, at den spruttede med sved og blod. En dag blev det anderledes.

Storm P. havde store internationale ambitioner, og som så mange andre vendte han i 30’erne øjnene mod det store marked i Tyskland. Her blev han modtaget med stor succes og anerkendelse, men da nazisterne kom til magten måtte han, som så mange andre kunstnere, finde vej gennem censur og selvransagelse. Han måtte vælge, om han fortsat ville sælge sine værker i Tyskland og indordne sig efter de gældende forhold eller fastholde sin integritet og position som satiriker og samfundskritiker.

Medvirkende Pelle Nordhøj Kann, Malin Rømer Brolin-Tani & Jon Højerslev + musiker Henriette Groth.

Instruktør Leiv Arne Kjøllmoen.
Dramatiker Andreas Garfield.
Komponist Henriette Groth.
Scenograf Lisbeth Burian.

STED
Baadfarten
Slusen v./ Frederiksdalsvej 360, Kgs. Lyngby

DATO
Forpremiere tirsdag 14. juni kl. 17 og onsdag 15. juni kl. 17 og 19

PRIS
Pluspris 150 kr. + gebyr 10 kr. 
Pris ikke-abonnent 300 kr. gebyr + 10 kr. OBS:
For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter