DKK 260,00 Ekskl. kortgebyr

Anders og Peter L. Madsen - Dyrenes forunderlige verden

22.01.2016 kl. 20:00 Bremen Teater, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 260,00 Ekskl. kortgebyr

DEN TERMISKE MANNEQUIN - alting bliver bedre i morgen. To forrygende shows med Brdr. Lund Madsen. Grin, bliv klogere og få en oplevelse, du ikke ville have været foruden....

Fredag 22. januar: Dyrenes forunderlige verden
Peter Lund Madsen & Anders Lund Madsen er i en række shows værter for en forrygende aften med særligt indbudte både kloge og kendte gæster og betagende illustrerede overvejelser der alle sammen vil bevise, at verden er forunderligt stor og menneskene bittesmå, men supersøde.

Den termiske mannequin er et videns-variete show. Hver aften har et overordnet tema og hver aften har Anders Lund Madsen & Peter Lund Madsen inviteret gæster til at komme på besøg.

Gæsterne er nøje udvalgt efter strenge kriterier: De ved noget om noget, de er gode til at fortælle noget om det, de ved noget om - og så er de godt selskab. Herudover vil Peter og Anders i udstrakt grad bidrage til aftenens program med deres viden, charme og humør. Programmet skifter fra gang til gang.

Efter en aften med den termiske mannequin vil man således være klogere, man vil have grinet og man har oplevet et show som aldrig kommer igen! Aldrig! Hyæner, fluer og fugle vil flyve om ørerne, den sociale intelligens vil blive højere og en lydhealer tager Anders under kærlig behandling. En aften som ikke vil være den samme bagefter.

Til at klare alt dette kommer Sebastian Klein, dyreekspert. ’Jeg ser på fugle …’ Anna Laurina, biolog, kunstmaler og hyæneekspert. ’Om hyæner’ Thomas Pape, biolog og flueekspert. ’Om Fluer’ Gihta Ben-David, lydhealer, vil lydheale Anders Lund Madsen mens Peter observerer. Foruden selvfølgelig aftenens værter Peter Lund Madsen, psykiater og Anders Lund Madsen, journalist.

Ændringer i programmet kan forekomme.

Dato
Fredag 22. januar kl. 20

Priser
Pluspris 200 kr. + gebyr 10 kr.

Pris ikke-abonnenter 250 kr. + gebyr 10 kr.

Oplev også Anders og Peter Lund Madsens andet show - Torsdag 21. januar: Har mennesket en fremtid?,klik her for yderligere information