DKK 96,00 Ekskl. kortgebyr

Er sprøjtemidler farlige – og hvordan kan vi mindske brugen af dem?

26/1-16 kl.14.30-17.15 Salen, Politikens Hus, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 96,00 Ekskl. kortgebyr

Seneste forskning peger på, at pesticider er skadelige – både for mennesker og det vilde dyre- og planteliv.

Hør f.eks. Jes Rasmussen og Eva Cecilie Bohnefeld-Jørgensen fra Aarhus Universitet fortælle om pesticiders effekt på sundhed og miljø. I august udtalte Eva Cecilie Bohnefeld-Jørgensen i Søndagsavisen, at hun fraråder gravide og små børn at spise konventionelt dyrket frugt og grønt.

Og vi kan faktisk slippe for pesticiderne. 

Her og nu kan du spise økologisk. Men det konventionelle jordbrug har også gode muligheder for at reducere brugen af pesticider. F.eks. ved kun at sprøjte de steder, hvor skadevolderne angriber og ved kun bruge de lavest mulige doseringer og benytte moderne sprøjteudstyr. Det har EU lavet krav om, men landene tolker det lempeligt. Så hvad skal der til for at beskytte os mod pesticider i vores mad og miljø? 

Dato
Tirsdag 26. januar kl. 14.30-17.15

Pris
Pluspris 20 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnenter 86 kr. + gebyr 10 kr.

Sted
Salen, Politikens Hus
Vestergade 28, København V


Er du medlem af DØR (Det Økologiske Råd)?
Så kan du købe indgangsbillet til 20 kr. + billetgebyr.

Hvordan gør man!
Du kontakter DØR på - info@ecocouncil.dk - og oplyser at du er medlem, og ønsker at deltage i arrangementet. Her efter får du tilsendt en rabatkode der skal bruges ved billetkøbet. 

Ved billetkøb skal man sætte rabatkoden ind i feltet Rabatkode og klikke Bekræft Rabatkode. Så vil prisen rette sig til 20 kr. + billetgebyr.OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.