DKK 235,00 Ekskl. kortgebyr

Franske vindage 2016

27/2-16 kl. 14-16.30 Pressen, Politikens Hus, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 235,00 Ekskl. kortgebyr

Vinhandlere og importører skænker op i Pressen på Rådhuspladsen i København d. 26 og 27 februar 2015

En række af landets bedste vinhandlere og importører af franske vine under temaet 'Franske Vindage' har fundet de gode flasker frem og vil stå klar til at fortælle om de spændende vine fra hele Frankrig.

Frankrig er sammen med Italien fortsat de lande i verden, hvor der produceres mest vin, og fredag/lørdag i februar får du mulighed for at smage vine fra så forskellige egne som Champagne i nord til Roussillon i syd.

Verdens dyreste topvine kommer stadig fra Frankrig, som vi mere end noget andet land forbinder med udsøgte vine. Sandheden er, at fransk vin er meget mere - fra Bordeauxs slotsaftapninger til franskmændenes egen daglige vin. Fransk vin er også læskende og ligetil landvin til hverdagsmad, og fransk vin er saft og kraft til herreretter til konkurrencedygtige priser.

Når du ankommer får du et smageprogram med samtlige vinhandlere og deres vine listet samt et flot vinglas, som du må tage med hjem. Der er sørget for rigeligt med gratis brød til at ’nulstille’ smagsløgene mellem de mange vine. Det vil også være muligt at købe små lækre franske anretninger til yderst rimelige priser. Udstillerne vil endvidere have gode tilbud på vin med på dagene.

Der vil også i år være mulighed for at tilmelde sig en række spændende master classes. De forskellige Master classes vil blive løbende publiceret de næste måneder.

Følgende vinhandlere og importører kan du møde på messen: GOURRAN.DK, Conavec, Philipson Wine, Wineandbarrels A/S, DISTINTO // IL SENSO, Vinslottet, Holte Vinlager, Østjysk Vinforsyning / Vinoble, Vinhuset les Cépages, Elitevin, Alsace, Vin fra Frankrig, Le Gourmet, La France Shop (listen opdateres løbende).

Der er kun plads til et begrænset antal gæster på hver session, så køb din billet allerede nu og vær sikker på at kunne deltage.

Tidspunkt og pris
26. februar, kl. 14-16.30
Pluspris 170 kr.

Pris uden abonnement 200 kr.
Dørsalg (både Plus og uden abonnement) 250 kr.

26. februar, kl. 17.30-20
Pluspris 210 kr.

Pris uden abonnement 250 kr.
Dørsalg (både Plus og uden abonnement) 300 kr.

27. februar, kl. 14-16.30
Pluspris 190 kr.

Pris uden abonnement 225 kr.
Dørsalg (både Plus og uden abonnement) 275 kr.

27. februar, kl. 17.30-20
Pluspris 210 kr.
Pris uden abonnement 250 kr.
Dørsalg (både Plus og uden abonnement) 300 kr.

Billetgebyr 10 kr. pr. billet!

Sted
Pressen, Politikens Hus
Vester Voldgade 33, København VOBS:
For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.