DKK 2.910,00 Ekskl. kortgebyr

Visuel sommer – Collage, foto, tegning - Sommerkursus på Borups Højskole

11/7 - 17/7 2016 Borups Højskole, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 2.910,00 Ekskl. kortgebyr

Deltag i et spændende sommerkursus på Borups Højskole.

Udfold dit visuelle udtryk indenfor Collage, Foto eller Tegning - på dette kursus som henvender sig til alle uanset om du er nybegynder eller etableret kunstner.

Du vælger dig ind på en af de tre linjer som du følger i denne intensive uge. Det kursus du vælger, skal påføres i NOTE ved billetbestillingen.

Du lever med i højskolens liv med Borups Højskoles kvalitetskøkken, morgensamlinger, højskolesang, foredrag – og København lige uden for vinduerne, i det skønne gamle palæ som højskolen bor i.

Tegning – spontanitet og fordybelse
Vi skal på dette kursus både fokusere på det intensive studie af proportioner og slippe stregen løs i spontane sanseøvelser. Målet er at opøve evnen til at se og sanse verden, og at blive bedre til at skildre denne verden med streg og papir.

Vi skal på motivjagt langs Frederiksholms Kanal og på nogle af byens spændende museer. Vi skal arbejde med: Stilleben, croquis, portræt, græske statuer, bådene på Frederiksholms Kanal, byens caféliv, selvportræt og meget mere.

Som tegner er det vigtigt at kunne give slip og turde følge sin intuition, men det er også vigtigt at kunne sætte ord på det, du selv og andre har lavet. Det er spændende og lærerigt at følge andres udvikling. Derfor vil vi i løbet af ugen lave billedgennemgange, hvor vi giver og modtager kritik fra hinanden, og bruger de store ressourcer vi i fællesskab har.

Kursusleder Bjørn Kirk, 
billedkunstner og underviser på Borups Højskole 
Hjemmeside: www.bjkirk.dk
E-mail: bk@borups.dk 
Tlf. 2362 081

Foto
I arbejdet med foto er der lagt op til en vidunderlig rejse ind i fotografiets fantastiske verden.

Vi skal primært arbejde med fotografiet som fortælleværktøj og gå på opdagelse i den verden der ligger for vores fødder med os selv som omdrejningspunkt og drivkraft.

Opgaverne som bliver stillet i løbet af ugen vil dagligt blive evalueret og talt igennem i plenum, således kursisten har en klar vej gennem udfordringerne og ser målet. gennem forløbet byder på undervisningen på basal kamerateknik, billedudvælgelse, sammensætning af historier samt redigering i Photoshop. Vi slutter af med at lave en udstilling med fernisering og festmiddag og måske et lille glas i den københavnske sommeraften.

Foto: 
Lars Nybøll
Fotograf og underviser på Borups Højskole
Hjemmeside: www.nyboell.dk 
E-mail: lars@nyboell.dk
4043 3693 

Collage
Nysgerrighed og proces er et nøgleord i dette ugekursus, hvor deltagerne under kyndig vejledning, hver især skal skabe et personligt kunstværk i collageform. Hjemme kan ideerne være mange og tiden trang, og netop derfor kan det være en gave at komme på dette kursus. Her er man pludselig i helt nye rammer, tid til fordybelse og med vejledning fra en erfaren billedkunstner. Det kræver ikke nogen forudsætninger at være med på holdet. 

Udover den daglige undervisning er der er indlagt foredrag, kultur arrangementer samt et par "hop i havnen" hvis vejret tillader det.

Anika Lori
Billedkunstner, blogger og underviser på Borups Højskole
Hjemmeside: http://cargocollective.com/anikalori 

Dato
11. juli til 17. juli 2016

Pris
Pluspris 3.250 kr. + gebyr 10 kr.
Pris uden abonnent 3.400 kr. + gebyr 10 kr.
Studerende 2.900 kr. + gebyr 10 kr.
(Skal fremsende kopi af studiekort til Borup Højskole, sammen med kvittering for betaling af kursus).

Sted
Borup Højskole
Frederiksholms Kanal 24, København K


Praktisk info for sommerkurser
Da Borups Højskole ikke har nogen sengepladser, sørger kursusdeltagerne selv for overnatningen i København. Man kan overnatte billigt på Danhostel Copenhagen City, som ligger 200 m. fra skolen www.danhostel.dk

Skolen er åben fra tidlig morgen til sen aften, og vores kvalitetskøkken serverer alle måltiderne, spændende og sund mad fra hele verden.

Ved framelding senest en måned før kursusstart returneres kursusgebyret fratrukket 500 kr. i administrationsgebyr. Det samlede kursusgebyr returneres med 50% ved framelding mindst 14 dage før kursusstart. Ved framelding mindre end 14 dage før kursusstart eller udeblivelse fra kurset returneres kursusgebyret ikke.

Det er muligt via Europæiske Rejse- forsikring at tegne en afbestillingsfor- sikring.
Du skal være fyldt 18 år for at kunne deltage i kurserne.
Vi tager forbehold for fejl og enkelte ændringer i programmet.

Ved tilmelding skal følgende oplyses
Fornavn Efternavn Adresse Post/By Email Telefon Personnr./fødselsdato/Cpr nr. NationalitetOBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.