DKK 475,00 Ekskl. kortgebyr

Dig & mig for Altid - forpremiere

21.01.2016 kl. 20:00 Aveny-T, Frederiksberg C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 475,00 Ekskl. kortgebyr

Aveny-T og Aarhus Teater går sammen om ny musical med de største danske hits fra 00’erne.

Ikke siden 80’erne har dansk pop haft så meget medvind og optur som i 00´erne. Nu kan mere end 30 af de største danske ørehængere 'fra dengang' opleves live fra scenen i helt nye fortolkninger, når holdet bag musical-succesen 'Elsk mig i Nat' er klar med ny dansk musical om kærlighed og drømme.

Aveny-T og Aarhus Teater skruer der op for festen, når hits som ’Vent på mig’ (Jimmy Jørgensen), ’Lækker’ (Nik & Jay), ’Når hjertet ser’ (Erann DD) og ’Sommer i Europa’ (Rasmus Nøhr) genskabes i en morsom og rørende ny dansk musical. Med et håndplukket hold af erfarne kreative kræfter og nye spirende skuespiltalenter, lægges der op til en stemningsfyldt aften med alle de sange, vi elsker at høre, synge og rokke med på.

Pernille Højmark er i 'Dig & mig for Altid'tilbage på teaterscenen, hvor hun sidst fejrede stor succes i den Reumertvindende forestilling, 'Sange af Leonard Cohen', på Aveny-T og Aarhus Teater. Nu kan hun ses på scenen sammen med Lars Bom, Line Krogholm, Mads Hjulmand, Niels HP og den blot 23-årige debutant Mikala Bosetti. Sammen vil de med erfarne musikere Mein Le og Josefine Opsahl, som senest gjorde sig bemærket i den anmelderroste operaforestilling ’Leaves’ give de største danske hits fra 00’erne nyt liv. Forestillingen iscenesættes af en af Danmarks mest anerkendte sceneinstruktører, Kenneth Kreutzmann, som bl.a. er manden bag musicalsucceserne 'Evita', 'Elsk mig i Nat' og 'Shrek', samt Det Europæiske Melodi Grand Prix 2014. Han har sammen med manuskriptforfatter, Ida Maria Rydén, skrevet forestillingen og fortæller: 'Dig & mig for altid' bliver en morsom, rørende og vedkommende forestilling, hvor vi kommer omkring alle de store begivenheder og de største følelser der er i et menneskes liv. Det bliver en aften med drømme, varme, genkendelighed og sammenhold”

Kærlighed, drømme og livets stærkeste følelser
'Dig & mig for altid' er en humoristisk, rørende og iørefaldende musical om, hvor langt vi vil gå, for dem vi elsker. Handlingen udspiller sig i en kirke, hvor vi følger den kvindelige præst, som i dagligdagen møder de mennesker, der bruger kirken som den perfekte kulisse for de store begivenheder i deres liv. Bruden, der tænker mere på kjoler end den mand hun skal giftes med; Barnedåbsgæsterne, der gør døbefonden til genstand for det store selfie-show og Straffefangen, som afholder en noget utraditionel begravelse for sin ekskæreste, som han vist nok er kommet til at slå ihjel. Men en dag banker det på kirkens port, og ind kommer nogen, som er i virkelig nød.

Dansk pop’s guldalder
'Dig og Mig for Altid' emmer af dansk pop, og lader publikum drømme sig tilbage til 00’erne med hits fra Medina, Nephew, Burhan G, LOC, Tue West, Natasja, Det Brune Punktum og mange flere. Følgende sange er med undervejs, når der fyres op under taget på Aveny-T og Aarhus Teater: For altid (Medina), Undskyld (LOC), Helt min egen (LOC - Barbara Moleko), For dig ku jeg gøre alt (TV-2), Giv mig Danmark tilbage (Natasja), Du tager mig tættere på himlen (Burhan G), Vi to (Medina), Malene (Sys Bjerre), Fuck dig (Anna David), Vent på mig (Martin Brygmann), Du kan gøre, Hvad du vil (Christian Brøns), Gå med dig (Nephew), Hot, Lækker, En dag tilbage, Mod solnedgangen (Nik og Jay),De første kærester på månen (TV-2) Fiskene i havet (Blå øjne), Det er det du gør (Johnny Deluxe), Kun for mig (Medina), Hej Vanessa (Sys Bjerre), Sommer i Europa (Rasmus Nøhr), En sang om kærlighed (Tue West), Når hjertet ser (Erann DD), Første gang, Farlig tiger, Alt er godt, Duft af bacone, Kom giv mig alle dine penge, Helt min egen, Skub til taget, Party i provinsen, Søvnløs (Medley af: LIGA, Djämes Braun, Pharfar, Hej Matematik, Kesi).

Medvirkende: Pernille Højmark, Lars Bom, Line Krogholm, Mads Hjulmand, Mikala Bosetti, Niels HP, Joakim Pedersen, Minh Le og Josefine Opsahl.

Iscenesættelse: Kenneth Kreutzmann.
Manuskript: Ida Maria Rydén & Kenneth Kreutzmann.
Scenografi & kostumer: Rikke Juellund.
Arrangementer & kapelmester: Joakim Pedersen.

Dato
Forpremiere torsdag 21. januar kl. 20

Sted
Aveny-T
Frederiksberg Allé 102, Frederiksberg

Pris
Pluspris 200 kr. + gebyr 10 kr.

Pris uden abonnement 465 kr + gebyr 10 kr.