DKK 205,00 Ekskl. kortgebyr

'Koncernchef Allan Søgaard Larsen - i Mogens Dahl Koncertsal’

02.05.2016 kl. 20:00 Mogens Dahl Koncertsal, København S
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 205,00 Ekskl. kortgebyr

Få 20% rabat med Politiken Plus - Koncernchefen for Falck stammer fra den lille limfjordsby Strandby og han tog sin studentereksamen på Vesthimmerlands Gymnasium.

Foredrag og Sangaftener
Vejen til topposten i en af Danmarks helt store koncerner er gået gennem jobs som underviser og personalechefstillinger ved Århus Sporveje, Århus Kommune og – fra 1990 – Falck.

Allan Søgaard Larsen stod i sin tid i spidsen for sammenlægningen af Falck Securitas og Falcks redningskorps, men har i dag helt andre og større perspektiver i sit arbejde. Koncernen der omfatter 34.000 medarbejdere globalt er blandt andet med stor hast på vej ind på det amerikanske marked, hvor der allerede i dag kører 770 Falck-ambulancer rundt på vejene.

I 2011 blev Allan Søgaard Andersen Ridder af Dannebrog.

Dato
Mandag 2. maj kl. 20

Sted
Mogens Dahl Koncertsal
Snorresgade 22, København S

Pris
Pluspris 156 kr. + gebyr 10 kr.
Pris uden abonnement 195 kr. + gebyr 10 kr.
Begrænset antal billetter5 kammerkoncerter i Mogens Dahl Koncertsal, 1 korkoncert med Mogens Dahl Kammerkor samt 4 Foredrag & Sangaftener med 20% Plusrabat

Mogens Dahl Koncertsal er en intim og eksklusiv koncertsal for klassisk musik i København. Med Politiken Plus får du 20% rabat på de ordinære koncerter og foredrag i Mogens Dahl Koncertsal. 
 
Glæd dig til en 10-års jubilæumssæson med koncertoplevelser i høj international klasse. Oplev både de store klassiske værker samt ny, spændende musik spillet af ensembler og solister fra allerøverste hylde.
 
Ved 'Foredrag & Sangaftener' fortæller kendte personer om det, de brænder for - med udgangspunkt i en række kendte og mindre kendte fællessange, hvor publikum synger med. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal billetter.

Læs mere her: http://www.mogensdahl.dk  

OBS:
For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.