DKK 205,00 Ekskl. kortgebyr

'Journalist Simi Jan - i Mogens Dahl Koncertsal’

08.03.2016 kl. 20:00 Mogens Dahl Koncertsal, København S
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 205,00 Ekskl. kortgebyr

Få 20% rabat med Politiken Plus - Der ligger en stor portion journalistisk nysgerrighed – og mod – bag et arbejde som korrespondent i Afghanistan.

Foredrag og Sangaftener
Titlen på Simi Jans debutbog ’Til te hos Taleban’ siger en del om hendes mod til at møde en fremmed verden og evnen til at rapportere hjem fra et af verdens brændpunkter.

Simi Jan har pakistanske forældre og har selv boet i både Pakistan og Afghanistan som korrespondent for TV2 Nyhederne og Politiken. Opvæksten fandt sted i Glostrup og Bagsværd, mens uddannelsen til journalist foregik fra universitetet i Edinburgh. Journalistikken blev senere suppleret med mellemøststudier ved Syddansk Universitet.

Simi Jan har modtaget flere priser for sit journalistiske arbejde som blandt andet tæller tilrettelæggelsen af serien Islams Ansigter på DR P1.

Dato
Tirsdag 8. marts kl. 20

Sted
Mogens Dahl Koncertsal
Snorresgade 22, København S

Pris
Pluspris 156 kr. + gebyr 10 kr.
Pris uden abonnement 195 kr. + gebyr 10 kr.
Begrænset antal billetter5 kammerkoncerter i Mogens Dahl Koncertsal, 1 korkoncert med Mogens Dahl Kammerkor samt 4 Foredrag & Sangaftener med 20% Plusrabat

Mogens Dahl Koncertsal er en intim og eksklusiv koncertsal for klassisk musik i København. Med Politiken Plus får du 20% rabat på de ordinære koncerter og foredrag i Mogens Dahl Koncertsal. 
 
Glæd dig til en 10-års jubilæumssæson med koncertoplevelser i høj international klasse. Oplev både de store klassiske værker samt ny, spændende musik spillet af ensembler og solister fra allerøverste hylde.
 
Ved 'Foredrag & Sangaftener' fortæller kendte personer om det, de brænder for - med udgangspunkt i en række kendte og mindre kendte fællessange, hvor publikum synger med. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal billetter.

Læs mere her: http://www.mogensdahl.dk  

OBS:
For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.