DKK 205,00 Ekskl. kortgebyr

'Journalist og forfatter David Trads - i Mogens Dahl Koncertsal’

23.02.2016 kl. 20:00 Mogens Dahl Koncertsal, København S
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 205,00 Ekskl. kortgebyr

Få 20% rabat med Politiken Plus - Efter mange centrale placeringer i den danske medieverden, er David Trads i dag selvstændig forfatter og foredragsholder

Foredrag og Sangaftener
Forfatterskabet tæller bøger om både udenrigs- og indenrigspolitiske emner og som debattør har han flere gange vist en evne til at finde kontroversielle vinkler på aktuelle spørgsmål.

Han har markeret sig i den seneste flygtningedebat med et grundlæggende humanistisk syn, hvor man aldrig efterlader et forfulgt menneske ved grænsen, blot fordi man synes at have fyldt sin kvote for hvor mange flygtninge, man kan modtage.

Det humanistiske sigte ligger også bag hans mangeårige bestyrelsespost i organisationen Youth For Understanding. David Trads har i løbet af karrieren blandt andet været redaktør på Jyllandsposten, MetroXpress og DR samt chefredaktør på Information og Nyhedsavisen.

I en periode var han bosat i Washington som USA-korrespondent for Berlingske Tidende.

Dato
Tirsdag 23. februar kl. 20

Sted
Mogens Dahl Koncertsal
Snorresgade 22, København S

Pris
Pluspris 156 kr. + gebyr 10 kr.
Pris uden abonnement 195 kr. + gebyr 10 kr.
Begrænset antal billetter5 kammerkoncerter i Mogens Dahl Koncertsal, 1 korkoncert med Mogens Dahl Kammerkor samt 4 Foredrag & Sangaftener med 20% Plusrabat

Mogens Dahl Koncertsal er en intim og eksklusiv koncertsal for klassisk musik i København. Med Politiken Plus får du 20% rabat på de ordinære koncerter og foredrag i Mogens Dahl Koncertsal. 
 
Glæd dig til en 10-års jubilæumssæson med koncertoplevelser i høj international klasse. Oplev både de store klassiske værker samt ny, spændende musik spillet af ensembler og solister fra allerøverste hylde.
 
Ved 'Foredrag & Sangaftener' fortæller kendte personer om det, de brænder for - med udgangspunkt i en række kendte og mindre kendte fællessange, hvor publikum synger med. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal billetter.

Læs mere her: http://www.mogensdahl.dk  

OBS:
For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.