DKK 175,00 Ekskl. kortgebyr

Mit livs største tigerspring

26.01.2016 kl. 19:30 Pressen, Politikens Hus, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 175,00 Ekskl. kortgebyr

AFLYST

Overvejelserne er Charlotte Heje Haases – mor til en pige på 2 ½ og forfatter til bogen ’Mit livs største tigerspring’, hvor hun med stor humor og kærlighed deler alle de usikkerheder, bekymringer og vanvittige lykkestunder, der kendetegner den første tid som mor.

Kom og vær med til en uhøjtidelig aften i Pressen, når forfatteren giver sin bundærlige beretning om at være nybagt mor, om at famle i blinde, og om at elske helt ud i fingerspidserne. Og nyd, når du går derfra, at have opdaget, at du ikke er alene om alle de til tider helt absurde tanker og krumspring, moderskabet giver anledning til. Nybagte mødre lever i dag i en paradoksal virkelighed med idealer om mere nærvær, økologi og back to basics. Der er mange løftede pegefingre og gode råd, og vi arbejder som aldrig før, lever i sammenbragte familier, og så i en tid, hvor caféer og omgivelser i det hele taget helst er fri for gråd og amning.

Charlotte Heje Haase, nybagt førstegangsmor, fortæller sin personlige og sårbare beretning fra barslen – med alle sine usikkerheder, bekymringer og vanvittige lykkestunder, der kendetegner den første tid som mor. ”Jeg kradser mig lidt akavet på knæet og spørger en sundhedsplejerske i, hvad jeg håber, er et henkastet tonefald: ”Undskyld, vil du lige vise mig, hvordan jeg kan holde hende?” Hun demonstrerer bærestillinger, men gør det så hurtigt og automatiseret, at det ikke sidder fast. Jeg nikker og faker en aha-oplevelse: ”Nu forstår jeg!” Det ser helt oplagt ud. Men så snart døren smækker, er jeg alene med min tvivl igen. Hvad er man for en mor, der ikke kan finde ud af at holde sit eget barn?” – citat fra bogen

Charlotte Heje Haase (f.1977) er forfatter, sociolog og klummeskribent og har tidligere udgivet bøgerne 1001 tårs tøsetanker (2007), Skydykker uden faldskærm (2008) og Generation Multiorgasme (2010). Til daglig er hun redaktionschef på magasinet Psykologi og bonusmor til tre børn og har en datter fra marts 2013.

DATO
Tirsdag 26. januar kl. 19.30

STED
Pressen, Politikens Hus
Vester Voldgade 33, København V

PRIS
Pluspris 90 kr. + 10 kr. i gebyr
Pris uden abonnement 165 kr. + 10 kr. i gebyr

Tilkøb - køb bogen i forbindelse med billetten til rabatpris
Pluspris 200 kr.
Vejl udsalgspris 250 kr.OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.