DKK 260,00 Ekskl. kortgebyr

The Passion of St John - dansk uropførelse

22.03.2016 kl. 19:30 Holmens Kirke, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 260,00 Ekskl. kortgebyr

Få 20% rabat med Politiken Plus - Det er med stolthed Mogens Dahl Kammerkor i påskeugen kan præsentere en gribende smuk nyfortolkning af påskens evige drama: En Johannespassion anno 2016.

Korkoncert
Værket er skabt i et tæt samarbejde mellem den verdensberømte svenske komponist Sven-David Sandström og Mogens Dahl Kammerkors kunstneriske rådgiver, Jakob Holtze, som har sammensat librettoen.

Kammerkoret uropfører Johannespassionen i Konzerthaus Berlin og ved åbningskoncerten under Bach Wochen i Erfurt og har hele stjernebesætningen med til den danske uropførelse i København.

Sven-David Sandström / Jakob Holtze: The Passion of St John .

Dato
Tirsdag 22. marts kl. 19.30

Sted
Holmens Kirke
Holmens Kanal 21, København K

Pris
Pluspris 200 kr. + gebyr 10 kr.
Pris uden abonnement 250 kr. + gebyr 10 kr.
Begrænset antal billetter5 kammerkoncerter i Mogens Dahl Koncertsal, 1 korkoncert med Mogens Dahl Kammerkor samt 4 Foredrag & Sangaftener med 20% Plusrabat

Mogens Dahl Koncertsal er en intim og eksklusiv koncertsal for klassisk musik i København. Med Politiken Plus får du 20% rabat på de ordinære koncerter og foredrag i Mogens Dahl Koncertsal. 
 
Glæd dig til en 10-års jubilæumssæson med koncertoplevelser i høj international klasse. Oplev både de store klassiske værker samt ny, spændende musik spillet af ensembler og solister fra allerøverste hylde.
 
Ved 'Foredrag & Sangaftener' fortæller kendte personer om det, de brænder for - med udgangspunkt i en række kendte og mindre kendte fællessange, hvor publikum synger med. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal billetter.

Læs mere her: http://www.mogensdahl.dk  

OBS:
For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.