DKK 385,00 Ekskl. kortgebyr

Maria João Pires, piano i Mogens Dahl Koncertsal

17.05.2016 kl. 20:00 Mogens Dahl Koncertsal, København S
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 385,00 Ekskl. kortgebyr

AFLYST- Vi må med stor beklagelse meddele at koncerten tirsdag d. 17. maj kl 20.00 i Mogens Dahl Koncertsal med Maria João Pires er aflyst på grund af akut sygdom.

Kammerkoncert
Den portugisisk fødte pianist har foruden en legendarisk status som koncertpianist med engagementer over hele verden gjort sig gældende som en indflydelsesrig person i pædagogiske og samfundsmæssige sammenhænge med workshops for studerende i Japan, Brasilien, Portugal, Frankrig og Schweiz.

Hun lægger navn til en stor og varieret diskografi med solo- kammermusik- og orkesterindspilninger på blandt andet Deutsche Grammophon og Erato.

Program: Wolfgang Amadeus Mozart (1756 – 1791): Klaversonate nr. 4 i Eb-dur. Ludwig van Beethoven (1770 – 1827): Klaversonate nr. 31. Ludwig van Beethoven: Klaversonate nr. 32. .

Dato
Tirsdag 17. maj kl. 20

Sted
Mogens Dahl Koncertsal
Snorresgade 22, København S

Pris
Pluspris 300 kr. + gebyr 10 kr.
Pris uden abonnement 375 kr. + gebyr 10 kr.
Begrænset antal billetter5 kammerkoncerter i Mogens Dahl Koncertsal, 1 korkoncert med Mogens Dahl Kammerkor samt 4 Foredrag & Sangaftener med 20% Plusrabat

Mogens Dahl Koncertsal er en intim og eksklusiv koncertsal for klassisk musik i København. Med Politiken Plus får du 20% rabat på de ordinære koncerter og foredrag i Mogens Dahl Koncertsal.

Glæd dig til en 10-års jubilæumssæson med koncertoplevelser i høj international klasse. Oplev både de store klassiske værker samt ny, spændende musik spillet af ensembler og solister fra allerøverste hylde.

Ved 'Foredrag & Sangaftener' fortæller kendte personer om det, de brænder for - med udgangspunkt i en række kendte og mindre kendte fællessange, hvor publikum synger med. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal billetter.

Læs mere her: http://www.mogensdahl.dk

OBS:
For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.