DKK 385,00 Ekskl. kortgebyr

Danielle de Niese, sopran / Julius Drake, piano. i Mogens Dahl Koncertsal

06.04.2016 kl. 20:00 Mogens Dahl Koncertsal, København S
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 385,00 Ekskl. kortgebyr

Få 20% rabat med Politiken Plus - Der er næsten ingen ende på de lovprisninger, den 36-årige Danielle de Niese er blevet mødt med i operaens verden.

Kammerkoncert
Men vejen til en karriere med store sopranroller på San Franciscos, Hamborgs, New Yorks og andre byers prestigefyldte operascener har ikke været helt almindelig. Hun er født i Melbourne, Australien af srilankanske forældre med europæisk blod i årerne. Som niårig vandt hun et talentprogram i australsk tv, og efter hun flyttede med familien til Los Angeles begyndte en karriere på tv, der blandt andet gav hende en Emmy som vært på et børneprogram.

Allerede i teenageårene optrådte hun på Los Angeles’ Opera og Metropolitan Operaen i New York. Efter private studier og uddannelse på Mannes College of Music i New York tog karrieren for alvor fart. En karriere, der blandt andet omfatter berømmede lied-recitals over hele verden.

Vi har flere gange tidligere haft fornøjelsen af at høre den fremragende pianist og akkompagnatør Julius Drake ved koncerter i Mogens Dahl Koncertsal. Han har blandt andet flankeret Birgid Steinberger og Mark Padmore her i salen. Han er professor på Royal Academy of Music i London og optræder regelmæssigt på scener som Carnegie Hall, Lincoln Center, Concertgebouw, La Scala og Wigmore Hall.

Denne unikke koncerts fulde program vil blive annonceret senere. .

Dato
Onsdag 6. april kl. 20

Sted
Mogens Dahl Koncertsal
Snorresgade 22, København S

Pris
Pluspris 300 kr. + gebyr 10 kr.
Pris uden abonnement 375 kr. + gebyr 10 kr.
Begrænset antal billetter5 kammerkoncerter i Mogens Dahl Koncertsal, 1 korkoncert med Mogens Dahl Kammerkor samt 4 Foredrag & Sangaftener med 20% Plusrabat

Mogens Dahl Koncertsal er en intim og eksklusiv koncertsal for klassisk musik i København. Med Politiken Plus får du 20% rabat på de ordinære koncerter og foredrag i Mogens Dahl Koncertsal. 
 
Glæd dig til en 10-års jubilæumssæson med koncertoplevelser i høj international klasse. Oplev både de store klassiske værker samt ny, spændende musik spillet af ensembler og solister fra allerøverste hylde.
 
Ved 'Foredrag & Sangaftener' fortæller kendte personer om det, de brænder for - med udgangspunkt i en række kendte og mindre kendte fællessange, hvor publikum synger med. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal billetter.

Læs mere her: http://www.mogensdahl.dk  

OBS:
For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.