DKK 385,00 Ekskl. kortgebyr

Juilliard Kvartetten i Mogens Dahl Koncertsal

26.01.2016 kl. 20:00 Mogens Dahl Koncertsal, København S
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 385,00 Ekskl. kortgebyr

Få 20% rabat med Politiken Plus - Juilliard Kvartetten er på vej verden rundt i sin halvfjerdsindstyvende sæson og gæster nu Mogens Dahl Koncertsal for femte gang med det bedste fra den gamle og nye verden.

Kammerkoncert
Kvartettens legendariske kvalitet bygger ifølge New York Times på en ganske særlig evne til at spille nutidig musik med samme ære og respekt som var det etablerede klassikere, og omvendt nærme sig gamle mesterværker med samme spænding og eventyrlyst som var det helt nye værker.

Kvartetten består af: Joseph Lin og Ronald Copes, violin. Roger Tapping, bratsch. Joel Krosnick, cello.

Program: Franz Schubert (1797 – 1828): ’Kvartetsats’ i c-mol. Richard Wernick (1934 – ): Strygekvartet nr. 9. Ludwig van Beethoven (1770 – 1827): Strygekvartet nr. 16.

Dato
Tirsdag 26. januar kl. 20

Sted
Mogens Dahl Koncertsal
Snorresgade 22, København S

Pris
Pluspris 300 kr. + gebyr 10 kr.
Pris uden abonnement 375 kr. + gebyr 10 kr.
Begrænset antal billetter5 kammerkoncerter i Mogens Dahl Koncertsal, 1 korkoncert med Mogens Dahl Kammerkor samt 4 Foredrag & Sangaftener med 20% Plusrabat

Mogens Dahl Koncertsal er en intim og eksklusiv koncertsal for klassisk musik i København. Med Politiken Plus får du 20% rabat på de ordinære koncerter og foredrag i Mogens Dahl Koncertsal. 
 
Glæd dig til en 10-års jubilæumssæson med koncertoplevelser i høj international klasse. Oplev både de store klassiske værker samt ny, spændende musik spillet af ensembler og solister fra allerøverste hylde.
 
Ved 'Foredrag & Sangaftener' fortæller kendte personer om det, de brænder for - med udgangspunkt i en række kendte og mindre kendte fællessange, hvor publikum synger med. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal billetter.

Læs mere her: http://www.mogensdahl.dk  

OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.