DKK 0,00 Ekskl. kortgebyr

Politikens Akademi # 34 - Danmarks børn i hellig krig

14.12.2015 kl. 18:00 Salen, Politikens Hus, København K
Tilmeld

Billetsalget er slut

 

DKK 0,00 Ekskl. kortgebyr

Politiets Efterretningstjeneste estimerer, at 130 danskere de seneste år er rejst til Syrien for at kæmpe i en af de blodigste krige i nyere tid. Heraf er mindst 27 blevet dræbt. De sætter livet på spil, risikerer at få taget deres pas og blive mødt med fængselsstraf, når de vender tilbage til Danmark, og alligevel rejser de af sted.

De fleste "Syriens-krigere" er født og opvokset i Danmark, og det lå ikke i kortene, at de skulle drage til Syrien for at kæmpe side om side med islamiske militante grupper. Men hvem er de, og hvorfor har de taget beslutningen om at risikere eget liv i en krig, hvor det er svært at skelne mellem de gode og de onde? Journalist Jakob Sheikh har mødt dem og fortæller i sin bog "Danmarks børn i hellig krig" deres historier. Jakob vil besøge Politikens Akademi mandag d. 14. december og fortælle om sin rejse ind i de lukkede radikaliserede miljøer.

Det er som altid gratis, men kræver billetbestilling. Det er ikke nødvendigt at printe billetten, så længe man kan fremvise en billet på sin telefon. Vi glæder os til at se jer til årets sidste akademi, hvor vi selvfølgelig disker op med kage, kaffe, sodavand og frugt.