DKK 275,00 Ekskl. kortgebyr

Merry Christmas, Baby

12.12.2015 kl. 20:00 DR Koncerthuset, Studie 2, København S
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 275,00 Ekskl. kortgebyr

Kom til koncerter i DR's Koncerthus til Pluspris. Politiken Plus tilbyder nu 20% rabat på billetter til udvalgte koncerter i DR's Koncerthus. Vær opmærksom på at der er et begrænset antal billetter.

DR Big Bandets swingende julekoncerter drager igen i år landet rundt - denne gang med hele tre solister: Miriam Mandipira, Birgitte Soojin og Michael Carøe.

Det jazzede jule-repertoire rummer en lang række klassikere, der til sammen kan smeltede selv det allermest frosne julehjerte:  Let it snow, Sleigh Ride, Baby it's cold outside … og mange flere. I år har DR Big Bandet slået sig sammen med tre meget forskellige - og hver især fantastiske solister.

Miriam Mandipira, der oprindeligt er fra Zimbabwe, er en af Danmarks nye jazz- og gospelsangerinder. Hun har en enestående evne til at fortælle historier med sin sang og ramme lige ind i hjertet på tilhøreren. Birgitte Soojin er født i Sydkorea - opvokset i Norge og bosat i Danmark, hvor hun har en lovende karriere som jazz-sangerinde med sin varme og intense stemme.

De to sangerinder finder - om muligt - deres mandlige modspil i Michael Carøe, der vil tage værtsrollen og croone sig frem til en Merry Christmas, baby!

DR Big Bandet
DR Big Bandet har historisk haft international status som få danske ensembler, og den status vil bandet indtage igen - ambitionen er at blive det førende bigband i Europa og hele jazz-Danmarks flagskib.

Bandet har et overlegent musikalsk udtryk, hvad enten bandet er vært for jazzens helt store, internationale navne eller udvikler radikalt nyskabende projekter.  DRBB spiller for et begejstret publikum over hele landet, ligesom en del koncerter udsendes på P8 Jazz.

DATO
Lørdag 12. december 2015 kl. 20

BILLETTER, Unummererede siddepladser
PLUSPRIS 204 kr. + gebyr 10 kr.
PRIS uden abonnement 275 kr. inkl. gebyr.

STED
DR Koncerthuset, Studie 2
Ørestads Boulevard 13, København S

OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.