DKK 230,00 Ekskl. kortgebyr

Annisette Trio i Christians Kirke

18.12.2015 kl. 20:00 Christians Kirke, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 230,00 Ekskl. kortgebyr

Til december indleder Annisette en intens og anderledes tour, hvor hun med et enkelt udtryk og alternative venues skruer op for kærligheden og lader musikkens sjæl lune og favne i vintermørket.

Med sig har hun Frank Hasselstrøm på klaver og trombone (The Savage Rose, og Catbird m.fl.) og Las Nissen på guitar (Dissing, Dissing, Las & Dissing m.fl.).

Annisette har med det legendariske band The Savage Rose fyldt de store koncerthuse siden 1967, men har kun få gange taget den musikalske rejse ad de små sideveje. Det her er en af dém, og vi tør godt garantere en aften, man ikke lige glemmer.

"Jeg elsker det enkle udtryk, hvor musikkens sjæl bliver tydelig.
Hver en tone kan udfoldes og røre og åbne noget, der ligger gemt dybt i os alle, hvor livskraft får en klar betydning. Jeg tror det er nødvendigt, at vi i en barbarisk og krigerrisk tid, som den vi oplever lige nu, kan formidle den manglende omsorg og kærlighed til livet og være med til at åbne for den styrke, der skal til at skabe en forandring." Annisette.

STED
Christians Kirke
Strandgade 1, København K

DATO
Fredag 18. december kl. 20

PRIS
Pluspris 180 kr. + 10 kr. i gebyr
Pris uden abonnement 220 kr. + 10 kr. i gebyrOBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter