DKK 300,00 Ekskl. kortgebyr

Oplev Getz/Gilberto genfortolket

26.01.2016 kl. 18:00 The Standard Jazz Club, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 300,00 Ekskl. kortgebyr

I januar måned præsenterer The Standard Jazz Club en enestående fortolkning af verdens mest solgte jazzalbum, Getz/Gilberto.

Et internationalt stjernehold af jazzmusikere er hentet til Danmark for at genoplive tonerne af den magi, saxofonisten Stan Getz og brasilianske João Gilberto skabte for nu godt 52 år siden.  

I 1960’ernes Mad Men-tid var Getz/Gilberto med til at bringe jazzens positive energi ud til folket. Stadig den dag i dag betegnes albummet som banebrydende og en vigtig inspirationskilde i jazzens verden. Derfor nærer størstedelen af nutidens jazzkunstnere også stor kærlighed til det livsbekræftende bossanova album – hvilket vil kunne mærkes, når nyt fusionerer med fortiden på The Standard.

The Standards intime scene og varme lokaler skaber den helt rette setting for Getz/Gilberto-universet. Og med den amerikanske jazzsangerinde Nancy Harmes fløjlsbløde stemme, akkompagneret af den brasilianske guitarist Daniel Rolim og Garbor Bollas bløde og opløftende sax, er der dømt jazzkoncert på den helt rigtige måde.

Koncertrækken er en del af jazzklubbens vellidte Jazz Masterworks Series, der sætter fokus på de mest epokegørende kunstnere og udgivelser inden for jazzen. Jazz Masterworks Series koncerterne kan opleves gennem hele året med forskellige kunsterne og temaer.

Bandet består af
Nancy Harms – vokal (USA)
Daniel Rolim – vokal og guitar (Brasilien)
Garbor Bolla – saxofon (Ungarn)
Graig Earl – bas (Canada)
Niclas Bardeleben – trommer (DK)

DATO
Tirsdag 26. januar kl. 18 og kl. 20.30
Onsdag 27. januar kl. 18 og kl. 20.30
Søndag 31. januar kl. 18 og kl. 20.30

STED
The Standard Jazz Club
Havnegade 44, København K

PRIS
Pluspris 232 kr. + 10 kr. i gebyr
Pris uden abonnement 290 kr. + 10 kr. i gebyrOBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter