DKK 260,00 Ekskl. kortgebyr

Københavns Kantatekor synger alle kantater i Bachs Juleoratorium

19.12.2015 kl. 14:00 Helligaandskirken, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 260,00 Ekskl. kortgebyr

Enestående udgave af Bachs Juleoratorium med Københavns Kantatekor.

I år har Københavns Kantatekor kastet sig ud i noget helt specielt og sjældent set i Danmark: Vi opfører alle seks kantater i år. Normalt synger de fleste kor udvalgte kantater, men da koret blev udfordret af en af vores publikummer, som mente, at Københavns Kantatekor netop var koret, som kunne udføre denne kraftpræstation, tog vi udfordringen op.

Således bliver det noget af et maraton for både solister, musikere, sangere, dirigent, og ikke mindst publikum ved koncerten i Helligaandskirken lørdag den 19. december. Koncerten starter kl. 14 med de første tre kantater - derefter giver vi mulighed for at man kan strække ben og høre de sidste tre kantater kl. 16.

Bachs storværk hører julen til med beretningen om Jesu fødsel samt begivenhederne op til og efter højtiden. Det byder som sædvanlig på flotte korsatser og smukke arier adskilt af dejlige koraler, som danner grundlaget for store dele af den danske salmeskat.

På solistpodiet står et stærkt hold af erfarne og velklingende oratoriesangere, nemlig Anna Forsebo (sopran), Hanne Fischer (alt), Bo Kristian Jensen (tenor) og Teit Kanstrup (bas)
Dirigent: Torben H.S. Svendsen
Københavns Kantatekor og -Orkester
Bachs Juleoratorium - alle seks kantater

Dato
Lørdag 19. december kl. 14

Sted
Helligaandskirken
Niels Hemmingsensgade 5, København K

Pris
Pluspris 200 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 250 kr. + gebyr 10kr.

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort