DKK 10,00 Ekskl. kortgebyr

Louisiana Lecture – Henrik B. Andersen

09.12.2015 kl. 19:30 Louisiana - Koncertsalen, Humlebæk
Tilmeld

Billetsalget er slut

 

DKK 10,00 Ekskl. kortgebyr

Henrik B. Andersen i samtale med Anders Kold om David Altmejds The Flux and the Puddle.

Henrik B. Andersen (f. 1958) er billedhugger og af mange kendt som en højt profileret professor ved Det kongelige Danske Kunstakademi i perioden 1999-2008.

I dag er han professor ved Akademiet i Vilnius i Litauen. Henrik B. Andersens kunst og hans undervisning har drejet sig om store filosofiske greb omsat i skulpturel tænkning. Hans værk har udfordret og forskudt den figurlige tradition ud i begrebslige rammer, vi ofte forbinder med både arkitekturen og informationsteknologien. Netop verden efter mennesket som centrum og definerbar figur vil danne basis for samtalen om David Altmejds værk med udstillingens kurator Anders Kold.

Canadiske David Altmejd (f. 1974 i Montréal, bor i New York) har skabt et af de senere års mest opsigtsvækkende værker inden for skulptur og installation. Værket, The Flux and The Puddle udgøres af et halvtreds kvadratmeter stort montre-landskab der rummer figurer og formationer i bl.a. voks, spejl, gips, akrylmaling, latex, fjer, keramik, blæk, træ, ståltråd og kvarts.

Værket lægger op til en usædvanlig oplevelse, og sender beskueren på en mindre rejse, drevet af både nysgerrighed og intuition
.

DATO
Onsdag 9. december kl. 19.30

STED
Louisiana, Koncertsalen
Gl. Strandvej 13, 3050 Humlebæk

GRATIS ADGANG FOR MUSEETS GÆSTER
BILLETBESTILLING ANBEFALES - GEBYR 10 KR.