DKK 110,00 Ekskl. kortgebyr

"Oprør fra Ghettoen" Gallapremiere og debat

17.11.2015 kl. 18:30 Grand Teatret - Sal 3, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 110,00 Ekskl. kortgebyr

Filmvisning og debat - ny dokumentarserie OPRØR FRA GHETTOEN.

Oprør fra Ghettoen er en dokumentarserie i tre dele, som følger fire unge nydanskere, der på hver deres måde tager hul på et af de store tabuer i familier med minoritetsbaggrund: De unges hemmelige og forbudte kærlighedsliv. Se hele serien før alle andre og mød de unge fra serien samt Geeti Amiri, Elmas Berke, Ahmad Mahmoud, Abdel Aziz Mahmoud og Fahad Saeed.

I serien møder vi Moe, Saja, Muna og Sami. De tager hver især et opgør med forældrenes kulturelle normer og de kæmper for selv at bestemme over deres eget liv, valg af partner og seksualitet. Via videodagbøger, selvoptaget materiale, interviews og voxpops dykker serien ned i hverdagen hos de unge. De har meget forskellig kulturel baggrund og vidt forskellige drømme om deres liv. Fælles for dem er, at de ikke længere ønsker at leve et liv baseret på en løgn.

Dokumentarserien giver indsigt i et oprør, som pibler frem i det skjulte. Et oprør, der handler om frihed til at bestemme over sit eget liv og et ønske om at finde et selvstændigt ståsted som ung nydansker.

Debat
De unge hovedpersoner fra serien svarer på spørgsmål fra salen efter filmvisningen, dernæst afløses de af fem stærke stemmer og debattører med minoritetsbaggrund, der vil tale om, hvad er det for nogle personlige opgør, som den unge generation af nydanskere står midt i? Hvordan balancerer man dobbeltheden, tabuerne og kærligheden og det at leve med to kulturer? Og hvordan ser de fremtiden?

I panelet sidder: Geeti Amiri, Elmas Berke, Ahmad Mahmoud, Abdel Aziz Mahmoud og Fahad Saeed.

Oprør fra ghettoen er produceret af Plus Pictures og instrueret af Louise Unmack Kjeldsen og Louise Detlefsen.

Dato
Tirsdag 17. november kl. 18.30

Pris
Pluspris 85 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnenter 100 kr. + gebyr 10 kr.

Sted
Grand
Mikkel Bryggersgade 8, København KOBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.