DKK 190,00 Ekskl. kortgebyr

Dissing og Las spiller Dylan

09.01.2016 kl. 17:00 Christians Kirke, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 190,00 Ekskl. kortgebyr

Det lyder som en god idé og det er det.

Det startede med en opfordring fra Jazzhus Dexter i Odense i anledning af Bob Dylans forestående 70 års fødselsdag. Der blev hurtigt udsolgt og folk ville have mere. Det kommer der så nu.

De tre vokaler giver Dylans sange den variation, de kræver, og trioens sammenspil, som også her er i særklasse, formår at følge dem til dørs. De 13 år og seks album med og uden Povl er et livsprojekt der stadig blomstrer, men dette frikvarter bliver måske mere end en parentes; for Dissing og Las har Dylans musik altid været en stor kilde til inspiration, så hvem ved, om muligheden for at dykke ned i dette ocean af sange, er begyndelsen på noget længerevarende.

Dylan-sangene har vist sig at være mere end velegnede til kirkekoncerter, og trioen, her udvidet med organist Dan Hemmer, har efterhånden spillet flere udsolgte kirkekoncerter. Og denne gang er det Københavnerpublikummet, der får mulighed for at høre dem i den smukke Christians Kirke.

Dato
Lørdag 9. januar kl. 17

Priser
Pluspris 120 kr. + gebyr 10 kr. 
Pris ikke-abonnenter 180 kr. + gebyr 10 kr.

Sted

Christians Kirke
Strandgade 1, København K

OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.