DKK 185,00 Ekskl. kortgebyr

Pligten Kalder

17.12.2015 kl. 20:00 Bremen Teater, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 185,00 Ekskl. kortgebyr

Pligten Kalder med journalisten Torben Steno, rocksangeren Johan Olsen og den virtuose Peter Jessen på blæs giver for første gang koncert på Bremen Teater.

Torben Steno bestyrer Optigan-orglet og andre mangelfulde tangenter. Johan Olsen er tristesse-troubadouren med velkendt magtfuld vokal og ekstra godt grus i ganen, mens Peter Jessen på hæsblæsende klarinet/mezzosopran-sax er det virtuost omfavnende og nødvendige bindeled mellem de to andre flaksende mandesjæle, og i øvrigt en oplevelse i sig selv.

Det er spontant, intenst, dynamisk og inciterende. Givende, gribende og unik musik, der uimodståeligt stikker tilhøreren dybt, blidt, drilsk og meget dansk.

I 2014 udgav Pligten Kalder deres første hele album med den melankolske titel 'Du skulle have været der i går'. Albummet rammer præcist ned i det poetiske terræn trioen Pligten Kalder bevæger sig i. Pligten Kalder laver seriøse og sorte sange med underfundige understrømme, men man behøver ikke blive ked af det og kan sagtens have det sjovt imens. Men rørt bliver man.

Pligten Kalder er i deres liveoptrædener kendt for magiske øjeblikke og spontant dedikerede fans. Her udfolder de to snakkehoveder Steno og Olsen sig også mellem numrene, mens Jessen bevarer roen for alle.

STED
Bremen Teater
Nyropsgade 39-41, København K

DATO
Torsdag 17. december kl. 20
Salen åbnes kl. 19

PRIS
Pluspris 140 kr. + gebyr 10 kr. 
Pris ikke-abonnent 175 kr. gebyr + 10 kr. 

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter