DKK 130,00 Ekskl. kortgebyr

Jul i Sokkelund med Sokkelund Sangkor

29.11.2015 kl. 15:00 Garnisonskirken, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 130,00 Ekskl. kortgebyr

I ’Jul i Sokkelund’ - som vi også kunne have kaldt ’Julejazz fra Bach til Ellington’.

Koret zoomer sammen med Peter Rosendal og Mads Vinding ind på forskellige aspekter af juleevangeliets beretning gennem utraditionel og traditionel musik. Vi synger om at vente og få sit første barn, om stemningen i stalden, om tråden der fører fra det lille Jesusbarn frem mod døden på korset, om de storpolitiske følger af en ny jødisk konge - og selvfølgelig er der også et par englekor og frydesange.

Medvirkende
Peter Rosendal, klaver
Mads Vinding, bas
Sokkelund Sangkor
Dirigent - Morten Schuldt-JensenSokkelund Sangkor
Siden sin start i 1984 har Sokkelund Sangkor arbejdet med alle typer af kormusik, fra det tidligst nedskrevne til det mest moderne. Koret er en fornem ambassadør for den skandinaviske kortradition med et forfinede klangarbejde, et dynamisk og overbevisende udtryk og et meget musikalsk fraseringsarbejde. Sokkelund Sangkor mestrer den absolut rene intonation i alle stilarter fra renæssance til kompliceret vokaljazz, og spænder fra det lyse, lette og gennemsigtige til det dramatisk fuldtonende. Koret hører til blandt Danmarks bedste og vandt f.eks. Holmboe-prisen 2001, som kan betragtes som det danske mesterskab i korsang.

STED
Garnisons Kirke
Sankt Annæ Plads 4, København K

DATO
Fredag 18. december kl. 20
Lørdag 19. december kl. 13

PRIS
Pluspris 190 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 220 kr. + gebyr 10 kr.

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort

OBS:
For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter