DKK 230,00 Ekskl. kortgebyr

Sokkelund Sangkor opfører Bachs Juleoratorium

19.12.2015 kl. 13:00 Garnisonskirken, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 230,00 Ekskl. kortgebyr

Sokkelund Sangkor opfører Bachs Juleoratorium, del 1, 2, 3 og 6 med Leipziger Kammerorchester.

Det er mere end 20 år siden, at Morten Schuldt-Jensen og Sokkelund Sangkor for første gang begejstrede det københavnske koncertpublikum med en frisk, 'slank' udgave af Händels Messias.

I 2011 brød koret så traditionen og opførte i stedet Bachs Juleoratorium. Koncerterne blev så stor en succes, at Sokkelund Sangkor besluttede fremover at 'køre slalom' mellem Bach og Händel, og turen er i år således igen kommet til Bachs mesterværk.

Medvirkende
Sokkelund Sangkor
Leipziger Kammerorchester
Internationalt solisthold
Dirigent - Morten Schuldt-Jensen

Solister
Lea Quortrup, sopran
Helle Grarup, alt
Richard Resch, tenor
Lars Johansson Brissman, basSokkelund Sangkor
Siden sin start i 1984 har Sokkelund Sangkor arbejdet med alle typer af kormusik, fra det tidligst nedskrevne til det mest moderne. Koret er en fornem ambassadør for den skandinaviske kortradition med et forfinede klangarbejde, et dynamisk og overbevisende udtryk og et meget musikalsk fraseringsarbejde. Sokkelund Sangkor mestrer den absolut rene intonation i alle stilarter fra renæssance til kompliceret vokaljazz, og spænder fra det lyse, lette og gennemsigtige til det dramatisk fuldtonende. Koret hører til blandt Danmarks bedste og vandt f.eks. Holmboe-prisen 2001, som kan betragtes som det danske mesterskab i korsang.

STED
Garnisons Kirke
Sankt Annæ Plads 4, København K

DATO
Fredag 18. december kl. 20
Lørdag 19. december kl. 13

PRIS
Pluspris 190 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 220 kr. + gebyr 10 kr.

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort

OBS:
For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter