DKK 260,00 Ekskl. kortgebyr

Julevinmesse på d'Angleterre

14.11.2015 kl. 12-17 d’Angleterre, Palmehaven, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 260,00 Ekskl. kortgebyr

Palmehaven på Hotel d'Angleterre er den eventyrlige ramme for dig, der skal vælge vin til jul og nytår.

Smag dig frem til julevinen på JuleVinmesse på d'Angleterre

Find din julevin på JuleVinmessen, hvor mere end 30 udstillere står klar med over 300 smagsprøver og deres gode råd til sammensætning af vin og mad. Udstillerne har hver især udvalgt deres forslag til ÅRETS JULEVIN i de to kategorier RØDVIN og HVIDVIN/ROSÉ. Det er din mulighed for at smage noget af det bedste vin i hver kategori fra seriøse vinhandlere fra hele landet.

Sammensætningen af mad og vin er et stort tema, ikke mindst op til jul og nytår, og her er der som bekendt kun én vej frem, når man skal beslutte sig: smag dig frem og tal med udstillerne om deres anbefalinger og erfaringer; så er du klædt på til at vælge din egen julevin. Desuden kan der hentes inspiration i kataloget, der udleveres ved indgangen sammen med smageglas. Rasmus Holmegaard kommer på sin lidt drilske facon med forskellige bud herpå. Der bliver også lejlighed til at smage på delikatesser, der passer til vinene, og at se på vintilbehør og oplagte gaveideer. Sidst men ikke mindst kan du også være med til at sætte ord på de mange vinoplevelser, og på den måde være med til at udvælge Årets Julevine, som præmieres med guld-, sølv- og bronzemedaljer. Ved at afgive din stemme deltager du i lodtrækningen om to flasker julevin.

Dato
Lørdag 14. november kl. 12-17

Sted
d’Angleterre
Kongens Nytorv 34, København K

Pris
Pluspris 200 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 250 kr. + gebyr 10 kr.
Det er muligt at købe billetter i indgangen til 300 kr. for alle. 

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter