DKK 335,00 Ekskl. kortgebyr

Kroppens kommunikation

22.11.2015 kl. 10-11.30 Gotvedinstituttet, Frederiksberg C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 335,00 Ekskl. kortgebyr

Bevidsthed om kroppens sprog har betydning for hvordan vi skaber samklang mellem det vi vil og det vi udtrykker. Altså for vores kommunikation i både professionelle og sociale relationer.

Kroppens kommunikation - i professionelle og sociale relationer

Bevidsthed om kroppens sprog har betydning for hvordan vi skaber samklang mellem det vi vil og det vi udtrykker. Altså for vores kommunikation i både professionelle og sociale relationer.

Kroppens sprog er en naturlig del af vores personlighed som den udfolder sig for vore omgivelser, og den taler sit tydelige sprog alle steder og hele tiden, hvad enten vi er i professionelle relationer eller sammen med familie og venner.

Derfor kan det være givtigt at være bevidst om kroppens sprog.  Det gælder især i professionelle sammenhænge, hvor vi arbejder med andre mennesker - uanset om vi er pædagoger, lærere, sygeplejere, bankrådgivere, socialrådgivere eller ledere - men også i vores sociale relationer, kan det være en hjælp at være bevidst om, hvad vi udtrykker med vores krop.

Mange jobs kræver stort nærvær og gode kontakt- og kommunikationsevner. Det handler om at være i kontakt med egen krop, og derigennem blive bedre rustet til at være i, og håndtere svære situationer på arbejdspladsen. Det handler om at kunne se og tyde kroppens sprog mere end det talte sprog. Og det handler om alt det, der er indimellem og udenom.

Kurset er en lille smagsprøve og introduktion til dette felt. Det faglige indhold vil vi især formidle gennem bevægelse, leg og øvelser, hvor vi hele tiden er i kroppen. Vi skal styrke vores kropslige fortrolighed og viden om, hvad der sker i netop vores krop. Målet er at bevæge vores opmærksomhed fra hovedet ud i hele kroppen.

Kurset henvender sig til jer, der kunne bruge en større kropslig opmærksomhed i jobbet, men også til jer, der kan have lyst til at være mere kropsligt nærværende i relationer generelt.

Undervisere: Sirid Nolsøe og Jette Hjulmand, begge bevægelsespædagoger med diplom i Krop, bevægelse og kommunikation fra KU i 2015.

STED
Gotvedskolen,
Vodroffsvej 51, Frederiksberg C

DATO
Søndag 22. november kl. 10-11.30
Søndag 22. november kl. 12-13.30

PRIS pr. gang
Pluspris 250 kr. + gebyr 10 kr. 
Pris ikke-abonnent 325 kr. gebyr + 10 kr. 

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort