DKK 160,00 Ekskl. kortgebyr

En ny samtidsbevidsthed i dansk litteratur

05.11.2015 kl. 16:30 Salen, Politikens Hus, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 160,00 Ekskl. kortgebyr

Det er helt i Georgs Brandes ånd, når dansk litteratur igen kravler ud af elfenbenstårnet og har meninger om litteratur samfund, og ikke mindst får læserne til at diskutere og tage stilling.

Brandes Selskabet: En ny samtidsbevidsthed i dansk litteratur
Det er helt i Georgs Brandes ånd, når dansk litteratur igen kravler ud af elfenbenstårnet og har meninger om litteratur samfund, og ikke mindst får læserne til at diskutere og tage stilling. Ikke bare til de æstetiske kvaliteter af et givent værk, men også til bogens udsagn, og hvad det fortæller os om vor egen tid. Som Georg Brandes skrev, lever litteraturen af at sætte problemer til debat.

Kaspar Colling Nielsen har med 'Den danske borgerkrig 2018-24' fået læserne op af stolene, og Olga Ravn sætter med 'Celestine' sig selv på spil. Olga Ravn ser en generation af forfattere, der føler et etisk ansvar og dermed også udviser en politisk bevidsthed, der længe har været tabu i dansk litteratur.

Caspar Colling Nielsen og Olga Ravn tager debatten i Georg Brandes Selskabet d. 5. november kl. 16.30 i Politikens foredragssal. Ordstyrer: Elisabeth Møller Jensen.

DATO
Torsdag 5. november kl. 16.30

STED
Salen, Politikens Hus
Vestergade 28, København V

PRIS
Pluspris 75 kr. + 10 kr. i gebyr
Pris ikke-abonnent 150 kr. + 10 kr. i gebyr

Pluspris er for alle med et Politiken PluskortOBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.