DKK 160,00 Ekskl. kortgebyr

Drengene fra Godhavn

11.11.2015 kl. 19:30 Salen, Politikens Hus, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 160,00 Ekskl. kortgebyr

I forbindelse med udgivelsen af romanen Drengen fra Godhavn inviteres til en aften med forfatteren Ole Tornbjerg, de to tidligere anbragte fra drengehjemmet Godhavn, Lisbeth Zornig Andersen mf.

Tornbjerg, Zornig og Drengene fra Godhavn

Forfatter Ole Tornbjerg fortæller om arbejdet med sin bog Drengen fra Godhavn. Romanen handler om 55-årige Kalle Skjold, der står midt i en kæmpe livskrise. I fyrre år han har holdt dæmonerne stangen og aldrig fortalt nogen om sin fortid, men nu kan han ikke mere. Fortidens dæmoner springer frem, og modstræbende begynder han at se på, hvad der skete, da han som 13-årig blev anbragt på drengehjemmet Godhavn ved Tisvilde. Drengen fra Godhavn er en sindsoprivende, voldsom og bevægende fortælling om et sort kapitel i Danmarkshistorien. Det er en historie om skyld, skam, svigt og familie. Romanen er blevet til efter grundig research og mange interview med flere tidligere Godhavnsdrenge.

Mød også Poul Erik Rasmussen og Arne Roel Jørgensen, der begge var anbragt på Godhavn i 1960'erne. Hør om deres oplevelser på Godhavn, og hvordan det har været for dem at læse bogen, som er inspireret af deres oplevelser. Hvad betyder det for dem, at deres oplevelser har været inspirationskilde til et litterært værk?

Ved arrangementet skal vi også høre Lisbeth Zornig Andersen fortælle om arbejdet med anbragte børn i dag. Hvordan har det ændret sig fra tidligere, hvilke problemer står vi overfor i dag, og hvordan undgår vi, at anbragte børn bliver svigtet i en grad, som de gjorde på Godhavn?

DATO
Onsdag 11. november kl. 19.30

STED
Salen, Politikens Hus
Vestergade 28, København V

PRIS
Pluspris 75 kr. + 10 kr. i gebyr
Pris ikke-abonnent 150 kr. + 10 kr. i gebyr

Tilkøb - køb bogen i forbindelse med billetten til rabatpris
Pluspris 240 kr.
Vejl udsalgspris 300 kr.

Pluspris er for alle med et Politiken PluskortOBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.