DKK 230,00 Ekskl. kortgebyr

Kammerkoret Camerata opfører Händels Messias

18.12.2015 kl. 19:30 Holmens Kirke, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 230,00 Ekskl. kortgebyr

Kammerkoret CAMERATA afslutter et fantastisk 50 års jubilæumsår med, traditionen tro, at opføre Händels Messias tre aftener op mod jul i Holmens Kirke sammen med et skønt hold af solister.

Kammerkoret CAMERATA opfører MESSIAS i Holmens Kirke

Sopranen Ditte Højgaard Andersen er en af Skandinaviens bedste koloratursopraner og har tidligere med sin lyse, krystalklare stemme og sit store tekniske overskud sunget sig ind i folks hjerter ved Cameratas Messias-opførelser. Daniel Carlsson har med sin prægnante kontratenor gjort sig til et kendt navn på den danske og svenske musikscene, særligt inden for barokmusik.

Camerata glæder sig til i år at præsentere Messias med kontratenor i stedet for den oftest anvendte kvindelig altsanger.

Camerata har altid haft blik for nye talenter. I år bindes an med den helt unge tenor, Nicolai Nørgaard Christensen, som af pressen er blevet kaldt 'et bemærkelsesværdigt talent'. Nicolai har allerede de sidste par år bevist dette med bl.a. landsdelsorkestre og ved Copenhagen Opera Festival i år.

Bassen Morten Staugaard er oprindeligt uddannet skuespiller og med det sceniske nærvær og den smukke, velmodulerede basstemme han besidder, vil han give bassens dramatiske arier udtryk og intensitet.

I spidsen for solister, kor og orkester står Cameratas dirigent Jakob Hultberg, som sidste år ved sin første Messias med Camerata betog publikum med sin fortolkning af Händels klassiker.

Sted
Holmens Kirke
Holmens Kanal 21, København K

Dato
Fredag 18. december kl. 19.30
Søndag 20. december kl. 19.30
Mandag 21. december kl. 19.30

Pris
Pluspris 190 kr. + 10 kr. i gebyr
Pris ikke-abonnent 220 kr. + 10 kr. i gebyr
Unummererede siddepladser. Kom i god tid.

Fotograf
Mathias Bojesen

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort