DKK 200,00 Ekskl. kortgebyr

Yayoi Kusama: Plus View Private på Louisiana

14.11.2015 kl. 10:00 Louisiana - Koncertsalen, Humlebæk
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 200,00 Ekskl. kortgebyr

Tænk at ankomme til Louisiana en fredelig formiddag og få lov at se den fascinerende Yayoi Kusama-udstilling i ro og mag og uden kø ved installationerne.

Få Yayoi Kusama (næsten) for dig selv!

Og - når de første store indtryk skal bundfælde sig - kunne sætte sig ind i Louisianas smukke koncertsal, læne sig tilbage og høre et foredrag om alt det, man lige har set.  Jo, det lader sig faktisk gøre: Kom med til et eksklusivt formiddagsarrangement, hvor Louisiana åbner dørene kun for Politikens abonnenter.

Vi starter kl. 10, hvor dørene til Kosamas dragende univers af uendeligheder slås op. Kl. 10.30 bydes der på en hurtig kop i caféen inden introduktionen/foredraget,  (vi gør opmærksom på, at kaffen desværre ikke må medbringes i Koncertsalen). Kl. 11 er der foredrag ved Louisianas kunstformidler Signe Jacobsen i Koncertsalen, og efterfølgende er der fri adgang til resten af museet - dog nu i selskab med lørdagens øvrige gæster. Vel mødt til en herlig start på weekenden.

Yayoi Kusama-udstillingen er efterårets store udstilling på Louisiana og er den første omfattende retrospektive udstilling i Skandinavien af den japanskfødte ener i samtidskunsten. Yayoi Kusama (f. 1929) er de seneste årtier blevet verdenskendt for sit kunstneriske univers af farvestrålende, vidt forgrenede mønstre, der dækker overfladerne på malerier og skulpturer og breder sig ud i omfattende installationer, hvor hele rum, vægge, gulve og lofter er dækket af bløde former og prikker i stærke kontraster i sort og gul eller hvid og rød. Midt i dette grænseløse visuelle univers står Kusama selv; en markant tilstedeværende kunstnerpersona, som ikke bare står bag værkerne, men gerne foran dem - på fotografier ofte iklædt tøj i samme mønster som malerierne, en kunstnerisk camouflagestrategi, der får hende til visuelt at gå i ét med sin kunst.

STED
Louisiana
Gl. Strandvej 13, Humlebæk

DATO
Lørdag 14. november kl. 10

PRIS
Pluspris 115 kr. + 10 kr. i gebyr
Pris ikke-abonnent 190 kr. + 10 kr. i gebyr

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort