DKK 310,00 Ekskl. kortgebyr

The Triple

15.11.2015 kl. 16:00 Konservatoriets Koncertsal, Frederiksberg C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 310,00 Ekskl. kortgebyr

Danmarks Underholdningsorkester og dets legendariske ungarske chefdirigent Adam Fischer præsenterer ved koncerten tre aktuelle hovedspor i deres enestående samarbejde: Mozart, Beethoven og Schubert.

Orkestret og Fischer er vidt berømmet overalt i verden for den komplette indspilning af Mozarts Symfonier. I de kommende år arbejdes der på at realisere en tilsvarende komplet indspilning af Beethovens ni symfonier. Denne gang er det dog Beethovens virtuose Tripelkoncert, som opføres sammen med den unge prisvindende Trio Vitruvi.

Trio Vitruvi vandt i 2014 DR P2s Kammermusikkonkurrence og har høstet stor ros fra publikum og anmeldere. Trioen består af Alexander McKenzie, klaver, Niklas Walentin, violin, og Jacob la Cour, cello.

Pressen har bl.a. skrevet 'Men frem for alt formår den vævre, lille ungarer og hans nærmest i absurd grad flyvende orkester at skabe en intensitet så konstant, at selv hærdede ører bliver mindet om hvorfor det stadig kan være mageløst at være til koncert.',  Jakob Levinsen, WeekendAvisen.

Det bliver mageløst - Velkommen!

DATO
Søndag 15. november kl. 16

STED
Konservatoriets Koncertsal
Julius Thomsens Gade 1, Frederiksberg C

PRISER
A-billetter
Pluspris 295 kr. -
pris ikke-abonnent 375 kr.

B-billetter
Pluspris 225 kr. -
pris ikke-abonnent 300 kr.

(Alle billetter tillægges billetgebyr på 10 kr. pr. billet)OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter