DKK 190,00 Ekskl. kortgebyr

Bachs Juleoratorium

06.12.2015 kl. 15:00 Sankt Jakobs Kirke, København Ø
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 190,00 Ekskl. kortgebyr

Copenhagen Oratorio Choir vil af mange Politiken-abonnenter være kendt for den populære juletradition 'Messias på Strøget', som afholdes i Helligaandskirken.

Copenhagen Oratorio Choir vil af mange Politiken-abonnenter være kendt for den populære juletradition 'Messias på Strøget', som afholdes i Helligaandskirken. I år har koret endnu et af julens udødelige storværker på programmet, nemlig del 1-3 af Bachs Juleoratorium med solisterne Tine Skat Matthiesen, Ulla Kudsk Jensen, Jan Lund og Simon Duus.

Copenhagen Oratorio Choir er resultatet af et årelangt samarbejde mellem Kammerkoret Pegasus og Kammerkoret Terpsichore - begge ledet af Torsten Mariegaard. Koret vandt koret i 2003 som det første danske kor nogensinde den internationale Schubert Kor-festival i Wien. Finalepladser opnået i Grieg-konkurrencen i Bergen i 2007, samt i Holmboe-konkurrencen i 2008.

Mest berejst er Copenhagen Oratorio Choir med Rachmaninovs 'Vesper', en virkelig sværvægter indenfor russisk kormusik. Koret indspillede den første danske CD med 'Vesper' i 2000 og har givet over 30 koncerter med dette værk i Danmark og Sverige. I 2009 indspillede koret to franske messer af Vierne og Widor i samarbejde med de to organister Hans Ole Thers og Ørjan Horn Johansen. Begge CDs er udgivet af selskabet Classico.

Orkestret, Copenhagen Oratorio Strings, i sin tid stiftet i et samarbejde mellem dirigent Torsten Mariegaard og Elisabeth Zeuthen Scneider, docent ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Et oprindeligt undervisningsforløb i barokkens spillestil har således dannet baggrund for et samarbejde med musikere, som i dag er ansat i Det Kgl. Kapel, DR Symfoniorkestret og Copenhagen Phil - og som også kan findes i nogle af de mest succesfulde nye kammerensembler: Nightingale String Quartet, Live Strings m.fl.

DATO
Søndag 6. december kl. 15

STED
Sankt Jakobs Kirke
Østerbrogade 59, København Ø

PRIS
Pluspris 140 kr. + 10 kr. i gebyr
Pris ikke-abonnent 180 kr. + 10 kr. i gebyr

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.