DKK 230,00 Ekskl. kortgebyr

Rasmus Lyberth julekoncert

06.12.2015 kl. 17:00 Christians Kirke, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 230,00 Ekskl. kortgebyr

For 18. år i træk kan Christians Kirke slå dørene op for Rasmus Lyberths populære julekoncerter.

Den store stemme fra Grønland.

Med sin selvkomponerede musik og sin fængslende stemme synger Rasmus Lyberth om Grønlands natur, befolkningens vilkår og hjemlandets udvikling, så det trodser alle sprogbarrierer og går lige i hjertet på publikum. Og det uanset om det foregår i Royal Albert Hall i London, eller til en af de særdeles populære julekoncerter, der år efter år fylder Christians Kirke på Christianshavn med et begejstret publikum.

Rasmus Lyberth fylder spillesteder til bristepunktet og begejstrer som regel både publikum og anmeldere, når han formidler de dramatiske, storslåede og kontrastfyldte fortællinger, der findes i Grønlands natur og menneskeskæbner. Det er en særlig evne, han har, og det er altid en betagende og helt enestående oplevelse at høre Rasmus Lyberth synge. Rasmus har sunget over det meste af verden, og et af højdepunkterne var, da BBC inviterede ham til at medvirke ved den traditionsrige promenadekoncert i Royal Albert Hall i 2011.

Til julekoncerten i år synger Rasmus Lyberth med sit band, som består af
Kristoffer Jul Reenberg - keyboards, hammondorgel, flygel
Ayi Solomon - percussion (Ghana)
Alain Apaloo - guitar (Togo)
Ulrik Skytte Andersen - bas

Hertil inviterer Rasmus Lyberth ofte gæster til sin julekoncert. Det er altid en hemmelighed, hvem der kommer - og altid en dejlig overraskelse.

DATO
Søndag 6. december kl. 17

STED
Christians Kirke
Strandgade 1, København K

PRIS
Pluspris 190 kr. + 10 kr. i gebyr
Pris ikke-abonnent 220 kr. + 10 kr. i gebyr

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.