DKK 260,00 Ekskl. kortgebyr

Akvavitsmagning og smørrebrød

28.10.2015 kl. 19-21.30 Salen, Politikens Hus, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 260,00 Ekskl. kortgebyr

Få et interessant indblik i akvavittens verden igennem dette arrangement, som giver dig mulighed for at smage forskellige varianter af Lysholm Linie mærket.

Vi vil matche de forskellige akvavitter med nyfortolkninger af, hvad smørrebrød også kan være.

Akvavit er Danmarks største spirituskategori, og trenden indenfor fadlagret spiritus vinder i stigende omgang frem - også inden for akvavit.

På denne aften vil vi gerne byde dig indenfor og tage dig på en rejse i den fadlagrede akvavits verden. Brand Ambassador Ulrik Holst Jensen vil give jer indsigt i, hvad fadlagringen gør for akvavitten, og hvilket sammenspil det skaber i forbindelse med mad. Han vil også tage dig igennem den historiske udvikling indenfor akvavit frem til de trends og tendenser, der i dag hersker indenfor kategorien.

Helt konkret giver vi dig muligheden for at smage fem forskellige akvavitter!

Linie "Before the Journey"
For at få et indblik i, hvordan rejsen alle Linie akvavitter er ude på har indflydelse på det endelige produkt, starter vi med at smage Linie Before The Journey. Denne variant er lagret på brugte sherry fade i 12 mdr., men har endnu ikke været ude på den karakteristiske jordomrejse, hvor den krydser ækvator to gange.

Lysholm Linie
Kendt og elsket af mange. Lysholm Linie klassiske akvavit er produceret på samme måde med samme opskrift i over 200 år. Den unikke krydderisammensætning, og sejlturen på tværs af ækvator i brugte sherryfade er med til at give Linie Aquavit sin behagelige runde og karakteristiske smag.

Linie Christmas Edition
I 2011 introducerede Linie Aquavit en ny recept, for første gang i over 200 år. Recepten og sammensætningen af krydderier er særligt designet til at kunne gå perfekt ind på ethvert Nordisk julebord. Derudover er Christmas Edition lageret i hele 20 måneder, foruden de 4 måneder den har brugt på at rejse jorden rundt.

Linie Double Cask - Madeira
Produktet er baseret på den originale Linie opskrift (først 12 måneder på fad, så derefter jorden rundt på fade, hvor den krydser Ækvator to gange). Denne variant er som noget nyt efterlagret på Madeirafade. Efterlagringen er med til at skabe en fantastik frugtagtig og blød finish.

Linie Double Cask - Port
Er den første Linie Aquavit som er lagret på andet end sherryfade. Efter at have gennemgået, den klassiske Linie lagrings proces, bliver produktet efterlagret på brugte portvinsfade. Efterlagringen er med til at udbygge den rige fadkarakter, og give masser af hints af karamel, tørret frugt og vanilje.

Dato
Onsdag 28. oktober kl. 19-21.30

Sted
Salen
Vestergade 28, København V

Pris
Pluspris 150 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 250 kr. + gebyr 10 kr.

Pluspris er for alle med et Politiken PluskortOBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.