DKK 225,00 Ekskl. kortgebyr

Marie Carmen Koppels Julekoncerter

17.12.2015 kl. 20:00 Christians Kirke, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 225,00 Ekskl. kortgebyr

Få et ekstra skud julestemning med Danmarks gospel- og souldiva Marie Carmen Koppel når hun synger julen ind i Christians Kirke på Christianshavn.

Kirken fyldes til bristepunktet med varm julestemning og store stemmer, når Marie Carmen Koppel fortolker Oh Holy Night, White Christmas og Have Yourself a Merry Little Christmas sammen med gospelkoret Shiva. Musikalsk bakkes sangerinden op af en stjernetrio med Steen Rasmussen på klaver, Anders Koppel på hammondorgel og Benjamin Koppel på saxofon.

Da Marie Carmen Koppel var en lille pige hørte hun den afroamerikanske gospelsangerinde Mahalia Jackson synge julesangen Silent Night på LP-plade. Dér besluttede lille Marie sig for, at hun også ville være en stor sangerinde. At hun er blevet en af Danmarks største stemmer er ingen efterhånden i tvivl om, ligesom det er blevet mange danskeres faste juletradition at gå til hendes årlige julekirkekoncert i det julepyntede Christians Kirke, hvor hun har sunget julen ind de sidste mangeår.

Marie Carmen Koppel elsker crooner julemusikken og tog for alvor den amerikanske jul til sig, da hun i to år boede i New York, og som den eneste hvide var gospelsanger i Fountain Church of Christ i Broooklyn. Julen har da også en ganske særlig plads i Marie Carmen Koppels hjerte. For hende rimer juletiden på nærhed, kærlighed og refleksion over tilværelsen. Det er en tid til at samles og at tænde lys i mørket. Julen handler om at dele de gode ting. Og for Marie Carmen Koppel er musikken noget af det bedste ved julen.

Derfor inviterer hun igen i år inden for til sine traditionsrige julekoncerter. Og det er blevet mange danskeres faste tradition at tage hul på julen i den pyntede Christians Kirke, hvor hun har sunget julen ind de sidste mange år.

DATO
Onsdag 16. december kl. 20
Torsdag 17. december kl. 17 og kl. 20

STED
Christians Kirke
Strandgade 1, København K

PRISER
PLUSPRIS 170 kr. + gebyr 10 kr.
PRIS ikke-abonnenter 215 kr. + gebyr 10 kr.

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort.