DKK 145,00 Ekskl. kortgebyr

Rumfartsarkitekten, forfatteren og science fiction-eksperten

07.10.2015 kl. 17:00 Borups Højskole, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 145,00 Ekskl. kortgebyr

AFLYST!

De donerer hver et foredrag til fordel for Syriensinternt fordrevne flygtninge. Du kan støtte blot ved at deltage i, overskuddet går direkte til det gode formål.

Forfatter, Kaspar Colling Nielsen, vil fortælle om sin senesteudgivelse, fremtidsromanen Den Danske Borgerkrig 2018-24.

Rumfartsarkitekt, Kristian von Bengtson, vil fortælle om sit arbejde med sine egne rumkapsler, raketter og rumfartsorganisationer.

Jurist og sciencefiction ekspert, Paul Vang, vil drage paralleller til de to, umiddelbart forskellige, verdener han færdes i.

Overskuddet fra aftenen gives til Viomis Aid en dansk muslims organisation der arbejder med nødhjælp i Syrien og hjælper de internt fordrevne flygtninge.

Kristian von Bengtson er rumfarts-entreprenur og raketselvbygger. I 2008 grundlagde han Copenhagen Suborbitals, der hver sommer skyder raketter op ud for Bornholm og fra den 1.okt, skal raketterne til månen i KvB´s nye internationale projekt, Moonspike.
Denne aften vil KvB tale om at bevæge sig under radaren for at få rumraketter til at flyve og vise hvordan rumfart, normalt tilhørende De rige og regeringer, kan skabes for få midler i en garage.

Kaspar Colling Nielsens er forfatter til bøgerne 'Mount København' (2010) og 'Den danske borgerkrig, 2018-24' (2013). Som henholdsvis er en utopi og en dystopi for det sen-moderne samfund. Derudover arbejder KCN som manuskriptforfatter til film og teater og som ekstern lektor på CBS. KCN vil på Borup Højskole tale om muligheden for et politisk engagement i et globalt økonomisk perspektiv.

Paul C. Vang er jurist af metier og skribent m.v. con amore. Som jurist har han arbejdet med bl.a. digitalisering og retssikkerhed og som skribent har han skrevet for magasiner som Virus, Black Box og Dansk. Hans tema denne aften kredser om spejlinger af konkret virkelighed; i science fiction, via ideologier og i drømmen om en anden fremtid.

Viomis AID i Syrien, er en NGO flygtningehjælp bestående af frivillige. De er en ikke-missionerende underorganisation til den Københavnsk baserede organisation Viomis (Viden om islam). Viomis Aid i Syrien samler tøj, hospitalsudstyr, mad og andet nødhjælp ind i Danmark og sender det af sted i containere til internt fordrevne Syriske flygtning (uanset religion). En container koster 14.500 kr at få fragtet fra Danmark til den Syriske grænse. Nu hvor vinteren er på vej, er der et ekstra stort behov for at få sendt flere containere afsted med varmt tøj og tæpper. Alle intægter fra aftenens arrangement, vil gå til container hjælp til Viomis Aid i Syrien.

Talsperson der deltager fra Viomis er: Alexander Chebil

Dato
Onsdag 7. oktober kl. 17.30-19

Pris
Pluspris 75 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnenter 135 kr. + gebyr 10 kr.OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.