DKK 405,00 Ekskl. kortgebyr

Teaterkoncert Imagine

11.11.2015 kl. 20:00 Aveny-T, Frederiksberg C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 405,00 Ekskl. kortgebyr

Oplev verdens første Lennon-teaterkoncert med et superhold på scenen med bl.a. Dicte, Jimmy Jørgensen og Boi Holm, når Aveny-T og Aarhus Teater skaber en forestilling over Lennons fantastiske sange.

En forestilling der favner hans musik, budskaber og drømme. De musikalske fortolkninger er overladt til Kåre Bjerkø, der senest kunne opleves i 'Teaterkoncert Gasolin' på Aveny-T.

Hør 'Working Class Hero', 'Power to the People', 'Mother',' Imagine', 'Jealous Guy', 'Woman', 'War is Over' og 20 andre af John Lennons sange, som indgår i teaterkoncerten. John Lennon er en milepæl i musikhistorien, han favnede det hele, poppen, rocken - følelserne, det progressive, provokationen og fornyelsen, men alt på et tårnhøjt niveau, og hvor hver sang blev et lille mesterværk. Tag med, når vi fejrer John Lennon og de sange, der forandrede verden og gjorde den bedre.

Superhold på og bag scenen
Publikum inviteres til at opleve verdens første Lennon-teaterkoncert, med et superhold på scenen, der består af nye såvel som velkendte ansigter. Dicte, en af dansk rocks helt store sangerinder, debuterer i teatersammenhæng og flankeres af teaterkoncertens grand old man, Jimmy Jørgensen, samt Boi Holm.

Publikum kan desuden glæde sig til at opleve, bl.a. Ida Cæcilie Rasmussen, der bl.a. har medvirket i Erik Clausens seneste film 'Mennesker bliver spist', Sofia Nolsøe, der nød stor ros for sin medvirken i 'Indenfor murene' på Folketeatret, og ikke mindst det unge talent Michael Slebsager, der kan opleves i filmen 'Sommeren '92', om Danmarks fodboldsejr i EM i 1992.

De musikalske fortolkninger står Kåre Bjerkø for, som senest kunne opleves i 'Teaterkoncert Gasolin'. Forestillingen instrueres af den talenfulde Maria Kjærgaard-Sunesen.

En af dansk scenografis helt store, Maja Ravn, står for såvel scenografi og kostumer, mens koreografi er lagt i hænderne på finske Esa Alanne.

STED
Aveny-T
Frederiksberg Allé 102, Frederiksberg C

DATO
Onsdag 11. november kl. 20

PRIS
A- billetter, Pluspris 356 kr. + gebyr 10 kr.
A- billetter, Pris ikke-abonnenter 445 kr. + gebyr 10 kr.
B- billetter, Pluspris 316 kr. + gebyr 10 kr.
B- billetter, Pris ikke-abonnenter 395 kr. + gebyr 10 kr.

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort