DKK 185,00 Ekskl. kortgebyr

Martine fra PIGE_TIPS_DK

12.10.2015 kl. 11-15 Salen, Politikens Hus, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 185,00 Ekskl. kortgebyr

15-årige Martine Randen Børding har på Instagram fundet sin helt egen kombination af Instagram og blog, hvor hun hver dag skriver til piger på 10-16 år om det, der er spændende i et pige-teenageliv.

Det handler om veninder, mode, skønhed, drenge og kageopskrifter og om, hvordan man får lavet sine lektier, hvad man kan lave i sin sommerferie, og hvordan man får passet sin træning.

I de seneste måneder har Martine tredoblet antallet af følgere på Instagramprofilen Pige_tips_dk, og hun har nu over 24.000 følgere, der liker og kommenterer hendes opslag og kommer med ønsker til, hvad de gerne vil høre mere om. Nu har hun udgivet en bog, og i dén anledning inviterer hun sine følgere - og alle dem, som endnu kan blive det - inden for til en dag fuld af masser af hygge, kreative udfoldelser og pigetips.

Vi skal blandt andet pynte cupcakes, lave armbånd, bage kage i en kop, lave vimpler, flette hår og dekorere negle. Der vil være mad og drikke til arrangementet, og vi slutter dagen af med at se en rigtig ungdomsfilm og spise popcorn. Tag din veninde under armen og meld jer til - det er mest for piger mellem 11 og 15 år.

Om Martine
Martine Randen Børding er 15 år og går i 9. klasse. Hun elsker at tegne og være sammen med sine veninder i fritiden. Lige siden hun var lille, har hun elsket at skrive, hvilket hun har god brug for på sin Instagramprofil. Martine går også til kor og kan godt lide at tage billeder.

Følg Martine Randen Børding på Instagram under profilen Pige_tips_dk

DATO
Mandag 12. oktober kl. 11-15

STED
Salen, Politikens Hus
Vestergade 28, København V

PRIS
Pluspris 125 kr. + 10 kr. i gebyr
Pris ikke-abonnent 175 kr. + 10 kr. i gebyr

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.