DKK 275,00 Ekskl. kortgebyr

Kira Skov på Teatermuseet Hofteatret

21.10.2015 kl. 20:00 Teatermuseet Hofteatret, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 275,00 Ekskl. kortgebyr

Særarrangement med Kira Skov i Teatermuseet Hofteatret - interview og live-præsentation af Kiras nye plade. Billetten inkluderer en signeret cd som modtages før pladen officielt er på gaden.

I forbindelse med udgivelsen af 'May Your Mind Explode a Blossom Tree', byder Politiken Plus på en unik oplevelse i Hofteteatrets gamle rum. Politikens mangeårige musikskribent Erik Jensen kuraterer en aften i selskab med Kira Skov og band i selskab med den berømmede producer John Parish (PJ Harvey, Tracey Chapman, Eels m.fl.). En mulighed for at møde Kira tæt på, i dialog om livet og om musikken, krydret med live smagsprøver fra den nye plade i de smukke intime rammer på Hofteatrets gamle scene.

Kira Skov debuterede på den danske musikscene i 2002 med Kira and The Kindret Spirit og har siden etableret sig som en artist med mange facetter. Gennem de seneste år har Kira markeret sig med sin succesfulde hyldest til Billie Holiday på Memories of Days Gone By, med udgivelsen Persona i tæt samarbejde med punk-legenden Peter Peter og med The Cabin Project, der udgør hendes seneste anmelderroste samarbejde med Marie Fisker.

For sin forrige solo udgivelse, 'When We Were Gentle' fra 2013, vandt Kira to Steppeulve, Årets vokalist og Årets danske udgivelse, en Carl pris som Årets tekstforfatter, samt en kontant præmie fra Statens Kunstfond.

Kira Skov og hendes band - Oliver Hoiness (guitar), Simon Toldam (keyboards), Nicolai Munch-Hansen (bas) og John Parish (trommer) - har henover sommeren været i studiet i Wales og i København.

Efter et smuglyt på 'May Your Mind Explode a Blossom Tree' skrev den danske digter Peter Laugesen blandt andet: '… sangene er en slags drømmenes elektriske mumlen, og musikken er storladent romantisk uden at være propagandistisk, hvilket er en sjælden kvalitet. Sådan noget finder man på støvede hylder i glemte rum, hvor rester af gårsdagen ligger forladt, og hvor kun de strejfende i sjælens udlande ind imellem tilfældigt finder hen. Hun kender kærligheden og døden og accepterer betingelserne …'.

'May Your Mind Explode a Blossom Tree' udkommer 16. Oktober.

Dato
Onsdag 21. oktober kl. 20

Sted
Teatermuseet Hofteatret
Christiansborg Ridebane 18, København K

Pris
Pluspris 195 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 265 kr. + gebyr 10 kr.

Billetten inkluderer en signeret cd, som vil blive afsendt umiddelbart efter køb af billet. Det er derfor VIGTIGT at der oplyses korrekt postadresse ved billetbestillingen. Du har med andre ord mulighed for at lytte til sangene inden arrangementet og før pladen er på gaden.

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter