DKK 160,00 Ekskl. kortgebyr

Københavns Drengekor opfører Telemanns Magnificat

04.12.2015 kl. 19:30 Garnisonskirken, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 160,00 Ekskl. kortgebyr

Telemanns musik er fuld af al den pragt og glans, vi venter os af barokmusik - og i samme mål masser af lyrisk skønhed og poesi.

Barok med Københavns Drengekor V
G.P. Telemann: Magnificat, Lovprisninger til Advent og Jul

Serien Barok med Københavns Drengekor bød i sidste sæson på bl.a. fransk barok med musik af Jean Baptiste Lully. Og ingen tvivl om, at netop Lully's brillante stil var Telemann´s store forbillede frem for samtidige kolleger i Tyskland som f. eks Johann Sebastian Bach.

Telemann er måske nok kommet til at stå lidt i skyggen af så store navne fra tiden som Händel, Vivaldi og Bach. Men ikke med nogen god grund. For ikke mindst hans kirkemusik, der i omfang overgår alle andre komponister fra perioden, er kendetegnet ved et sandt kompositorisk mesterskab og tåler en stærkere plads i vor tids store interesse for netop barokmusik.

Skønt født i Magdeburg satte Telemann sig i noget nær en menneskealder på musiklivet i Hamburgs kirker og teatre - og rundt om i hele det nordlige Tyskland. Langt ind i en tid hvor både Mozart og Haydn var begyndt at gøre sig gældende

Med adventstidens vigtigste liturgiske tekst MAGNIFICAT - Marias Lovsang - er det denne Telemann-aften i Garnisons Kirke, at Juletiden synges ind. Med kantater, kammermusik og det store Lateinisches Magnificat .

STED
Garnisons Kirke
Sankt Annæ Plads 4, København K

DATO
Fredag 4. december kl. 19.30

PRIS
Pluspris 120 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 150 kr. + gebyr 10 kr.

Pluspris er for alle med et Politiken Pluskort