DKK 205,00 Ekskl. kortgebyr

Efterårsferie med Hr. Skæg

14.10.2015 kl. 11:00 Bremen Teater, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 205,00 Ekskl. kortgebyr

Den høje mand i det røde jakkesæt og med det meget lange skæg kommer sammen med sit orkester til Bremen Teater i efterårsferien.

De prøver at forstå, hvordan alting hænger sammen - ved hjælp af matematik og musik!

Vi støder på matematik overalt, og børn bruger faktisk matematik ofte og meget, lige fra de er helt små; de ved det bare ikke.

Nu kan de lære at tale matematikkens sprog på den sjoveste måde, der findes: sammen med Hr. Skæg. På to formiddage i efterårsferien inviterer Politiken Plus til de herlige Hr. Skæg-koncerter, 'Skæg med matematik', hvor Hr. Skæg introducerer blandt andet talrækkefølgen, plus og minus og de mærkelige matematiske tegn. I bedste Hr. Skæg-stil bindes det hele sammen af god musik og fantastiske sange om matematik.

Men forvent også at høre gode, gamle kendinge om bogstaver, tal og ord. Med sig har Hr. Skæg sit faste band og sin trofaste makker, Vinter. Så kom og vær med, når bladene falder og efterårsferien starter. De hurtigste har mulighed for at bestille en Hr. Skæg-bog sammen med billetten, (kun for abonnenter), så man kan være godt forberedt hjemmefra.

Vi glæder os til at se jer!


Dato
Mandag 12. oktober kl. 11
Tirsdag 13. oktober kl. 11
Onsdag 14. oktober kl. 11
Torsdag 15. oktober kl. 11

Sted

Bremen Teater
Nyropsgade 39-41, København V

Pris
Pluspris 156 kr. + gebyr
 10 kr.
Pris ikke-abonnenter 195 kr. + gebyr

Pris + bog
Pluspris 200 kr. + gebyr
 10 kr.
(KUN for abonnenter, meget begrænset antal)
(Bog udleveres i teatret)


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.